Spring til hovedindhold

Konceptworkshop for fremtidens globale lokalsamfund

Konceptworkshop for fremtidens globale lokalsamfund

Fra Gratis

Sted

Dato

21 aug 2024 kl. 13:30 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi har holdt kickoff og arbejdsmøder, hvor der er blevet brainstormet og kommet med visioner og ideer. Nu skal vi arbejde konkret med det hele og komme op med et koncept. Sæt kryds i kalenderen og reserver allerede nu dagen.

Hvorfor deltage?

Formålet med projekt "Fremtiden Globale Lokalsamfund" er at sætte fokus på hvad Stevns skal være kendt for på et 10 års sigte.

Vi forsøger at finde svar på de udfordringer og barrierer som virksomheder kan møde i dag fx i forhold til rekruttering og fastholdelse af arbejdskraft.

Til den første kick-off workshop havde vi fokus på visionen og fremtiden. Derefter blev der afholdt fire arbejdsmøder med fokus på hhv.: erhvervsøkosystemer, oplevelsesøkonomi, fremtidens arbejdskraft og livslang læring.

Du skal deltage for at påvirke den retning dit lokalsamfund og dit lokale erhvervsliv tager.

Du skal deltage fordi du har noget på hjerte og har en holdning.

Du skal deltage uanset om du har en stor eller lille virksomhed, er privatperson eller del af en forening.

Program:

Kl. 13.30-14 - ankomst

Kl. 14. Velkommen ved Thomas Christensen

Kl. 14.15 Præsentation af resultater fra arbejdsmøder

Kl. 15.30 Udvikle nye koncepter og projekter

Kl. 16.50 Næste skridt ved Mette Lerdorf


Lokation

Café Vallø Golf, Køgevej 87, 4600 Køge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori