Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Koncert + Artist Talk: Bisse // Roskilde Festival Højskole

Afholdt event

Koncert + Artist Talk: Bisse // Roskilde Festival Højskole

Fra Gratis

Sted

Dato

15 jan 2020 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Mød sangskriver og musiker Bisse, når han indtager Roskilde Festival Højskole med sit nye album Tanzmauz.

Bisse er på samme tid helt sit eget originale jeg og en fornyer i den tradition, der tæller sangskrivere som CV Jørgensen. Hans output er nærmest eksplosivt - og i løbet af få år, har Bisse udgivet 9 albums, der tilsammen har gjort ham til både kult og anmelderdarling. 

“På mit forrige album ”Tanmaurk” rejste jeg rundt i landet, men med det nye album (Tanzmauz) kommer vi endnu længere ud på landet. Det er et country-album dedikeret til alle drømmerne.”

I forbindelse med udgivelsen skrev Soundvenue bl.a. følgende om Bisse. "Evigt omskiftelig, altid i bevægelse – og stadig den samme. Det må være den mest rammende måde at beskrive Bisse på; troubadouren, ordentusiasten og albumkunstneren, der på rekordtid har kastet den ene udgivelse efter den anden af sig med ustyrlig skabertrang."

Lokation

Basgangen 20, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer