Koncert: B-siden

Tølløsevej 1, 4340 Tølløse
16 okt 2020 kl. 19:30 - 21:30
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

B-siden har siden første koncert en sensommerdag i 2016 præsenteret folket for sit originale materiale mere end 60 gange. Det er blevet til supportgigs for blandt andet Katinka, Hjalmer og Poul Krebs samt optrædener på: Himmelstorm Festival, Grenaa Gademusikerfestival (Vinder af Juryprisen 2019), Ild I Gilden, Byparken i Roskilde og Tønder Festivalens Campingscene. Senest spillede de en forrygende koncert på Tølløse Festival 2019.

Du inviteres indenfor i fire bankende musikhjerter, hvor alle mand skriver tekst og melodi til det der bedst beskrives som dansk folkelig pop. Der bydes op til fællessang i bedste højskolestil, når forsanger Simon Karlshøj og de tre guitarister (Mikkel Wiesner, Alexander Cortez og Teis Thomsen), der spiller både bas, mandolin og guitar på skift, bringer det folkelige danske sprog tilbage på musikscenen inspireret af den danske sangskat og viderebringer deres synspunkter og refleksioner til nye generationer. 

På scenen vil man opleve fire ligeværdige musikere med hver deres forcer der mødes i skøn harmoni og bakker hinanden op som var de det danske landshold til EM 1992. Alle kommer til orde og er medskaber til den folkelige stemning, der bredes fra scenen, gennem publikum og hele vejen ned til ølteltet.

Forbindelsen mellem de fire herrer og deres følge er umanerlig vigtig for dem. De ønsker at møde publikum før, under og efter deres optræden. En koncert ses ikke kun som et møde mellem artist og publikum, men også et møde publikummerne imellem. Og det er noget, som afspejles til koncert med B-siden.

Som band der ikke er signet, er al frugt egen høst. I juni 2017 udgav B-siden sit debutalbum ”Eventyret Begynder” og nu har drengene udgivet deres andet album ”Kongens Hemmelighed” d. 14.6.19.

Onlinemagsinet 'Side 33' skrev i juni om B-siden:

”Ligesom Folkeklubben virker B-Siden åbenlyst til at have viljen og fællesskabet – og ikke mindst kærligheden og evnerne til at producere original danskfarvet folk-pop – dybt begravet i deres bankende og ærlige musikhjerter.”

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke