Koncert: Christina Von Bülow, Pelle Von Bülow og Dorte Hyldstrup

04 okt 2018 kl. 20:00 - 22:00

Sørisgård, Sørisvej 2 C, 3650 Ølstykke

Køkken Koncert

Denne gang med musikerne:
Christina Von Bülow; Sax, Pelle Von Bülow; Guitar & Dorte Hyldstrup; Sang.

Christina von Bülow har længe gjort sig gældende som en af Danmarks bedste altsaxofonister. Hendes smukke tone er altid præget af en stærk harmonisk, rytmisk og ikke mindst melodisk sans.

Guitaristen Pelle Von Bülow - Christinas søn - har i de seneste år sat sit stærke præg på den danske jazzscene både som solist og akkompagnatør.

I et intimt og intuitivt samspil skaber de den smukkeste musik.

Denne aften vil byde på personlige fortolkninger fra den amerikanske jazz sangskat - både som duo og som trio med sangerinden Dorte Hyldstrup.

Kom tæt på musikken!
NB Begrænsede pladser.
Gratis kaffe/te. Øl, Vin & vand kan købes.
Entre: 150 kr. + billetgebyr

Indgang fra kl. 19.30

Køkken Koncert foregår på Sørisgaard ved Ølstykke. Her bor sangerinden Dorte Hyldstrup, der vil agere dels vært, dels musiker. Køkkenet på Sørisgaard har en god akustik og plads til at huse op til 40 personer.

Køkken Koncert arrangerer koncerter, der udforsker duo og trioformatet og samtidigt præsenterer helt nye konstellationer af musikere. Repertoiret vil være præget af de inviterede musikeres profil og derved variere fra gang til gang - dog med vægten lagt på Jazz, Soul og Blues.

En huskoncert som Køkken Koncert kan skabe ramme om en særlig intim stemning og publikum får mulighed for at komme helt tæt på musikken.

Ticket 593353

Salg lukket