eventet sluttede

Koncert: FINN IRS TRIO

DKK 80,00

Sted

Dato

12 apr 2019 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Så er Finn Irs tilbage i Kulturhuset No1 i Tølløse.

Finn Irs og hans trio leverer fede koncerter på helt gammeldags maner med brede guitarsoloer, lækre vokalharmonier, Dylan’sk mundharpe, sprød lapsteel og ikke mindst en smittende spilleglæde. Det skal opleves!

Alex Nyborg sagde i MADSEN på P4: ”…nogen gange så blomstrer folk lidt sent i livet, og det, synes jeg, er tilfældet med Finn Irs, som lige så stille slipper små singler, hvor han viser sig som en fremragende sangskriver med fine sange til et voksent publikum. Uden at det sådan på nogen måde bliver altmodish. Til gengæld er det nutidigt med en lille knivspids af amerikansk inspiration…”

Finn er en klassisk skandinavisk singer-songwriter, som det sidste års tid har haft solid airplay på DR’s P4/P5. Sidst med singlen ’Så Bare Stig På’, men måske har du også hørt Finns tidligere singler ’Tabte Horisonter’, ’Som Den Du Er’ og ’Afdansningsbal’ på DRs radio.

Finns TRIO består udover ham selv af: Thomas Støtt på Guitar, lapsteel og kor, samt Palle Klok på Guitar og kor. 

Arrangør

Lokation

Kulturhuset No1 Kulturhuset No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .