spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Koncert for frihed

Afholdt event

Koncert for frihed

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

24 feb 2023 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Koncert for frihed 

med Pavlovskis Balalajkaorkester.

Denne aften - på årsdagen for Putins invasion af Ukraine - vil vi minde om at alle mennesker har ret til deres frihed.

Det ukrainsk/russiske-inspirerede orkester samler til en stund, hvor der spilles for håbet og verdensfreden, og hvor alle inviteres til at sende et fælles og forenet ønske om fred til dem, der har allermest brug for det i denne svære tid.

Evgeni Pavlovski - flygtning fra Sovjets rædsler - stiftede i Danmark i 1936 dette orkester, som et ekstrakt af menneskeånd og folkesjæl, hvor musikken hæver sig over ethvert politisk magthaveri.

Putins diktatur falder ikke langt ved siden af det gamle totalitære sovjetstyre, og derfor vil dette 87 år gamle immigrantorkester endnu engang rejse sig og minde verden om, at som musikken er fri og uden grænser, sådan bør alle folk også være det .

Arrangør

Symfonisk opbygget balalajkaorkester grundlagt i 1936 af en ung russisk flygtning, Evgenij Pavlovski, i dag ledet af Jesper Lund Jakobsen og Andy Sundstrøm.

Lokation

Lindevang Kirke, Hattensens Alle 12, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .