Koncert: Holtsø & Wittrock

Tølløsevej 1, 4340 Tølløse
02 okt 2020 kl. 19:30 - 21:30
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

Det musikalske makkerpar, Jes Holtsø og Morten Wittrock, er tilbage. De udgiver deres 10 års jubilæums single d 17/4 2020. Holtsø & Wittrock bevæger sig på singlen i det sædvanlige soul, rock og bluesunivers, men denne gang er de tilbage med en engelsksproget single. Holtsø & Wittrock har håndplukket et stærkt backing hold til koncerten i Kulturhuset No1 i Tølløse: Kaspar Lindhart på kontrabas, og trommeslager er Niclas Bardeleiben.

Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist, der rækker ud over scenekanten, er Jes Holtsø godt hjulpet på vej af Morten Wittrock, som med en unik kreativitet og udadvendthed forstår at give selv den mest erfarne lytter nyt stof til øregangen. Sammen står Jes Holtsø og kapelmester Morten Wittrock for en inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet, som leder tankerne hen på den bedste indenfor blues, rock og soul, som får enhver til at glemme både tid og rum. Det er en konstellation, der skal opleves – og det er musik, du kan mærke.

Jes Holtsø har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. På samme vis, som han få år senere lagde ansigt til flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn. Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene, og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted er han klar til at levere. Jes Holtsø blev i 2012 kåret til Årets Danske blues navn.

Morten Wittrock har været professionel musiker siden sit 18. år. Og er i Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af cd’er i Danmark og USA. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 prisen. Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame’s Award: Årets Rockabilly Album i USA. Morten Wittrock skrev musikken og var producer på Sangen Big Easy. Som FOX brugte til Tv-seren Lethal Weapon ”Dødbringende Våben”.

Jes Holtsø og Morten Wittrock mødte hinanden da Morten af Danmarks Radio fik til opgave at akkompagnere Jes under DR’s Talent 2009. Hvor Jes gik hele vejen til finalen. De 2 har arbejdet sammen siden. 4 albumer er det blevet til samt Jule singlen ”Alt Det Bedste” Holtsø & Wittrock har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards.

Den 25. september 2020, skriver arrangøren:

Kære gæst

Trods indførelse af skærpede Covid-19 forholdsregler i landet, er der ingen ændringer for afholdelse af kulturarrangementer.

Derfor gennemføres koncerten som planlagt.

Vi overholder naturligvis kulturministeriets vejledninger for afholdelse af kulturarrangementer og vi opfordrer vores gæster til at følge de anvisninger der gives, så både du og de andre gæster får en god aften.

Her følger information om de forholdsregler der gælder for koncerten.

Kom i god tid, da Covid-19 foranstaltningerne gør, at alt tager længere tid.

  • - Gæster, der er i risiko for alvorlig sygdomsforløb med Covid-19, opfordres til at udvise stor forsigtighed under besøget.

- Gæster, der udviser symptomer på Covid-19 på aftenen, må ikke tjekke sig ind.

- Billet skal medbringe af hensyn til korrekt registrering og gæstekendskab (ved evt. smitteopsporing)

- Ved ankomst skal du spritte hænder. Dette gentages i løbet af aftenen efter behov

- Mundbind skal bæres, undtagen når du sidder ned. (kan købes ved indgangen)

- Du skal hovedsagelig være siddende hele aftenen.

- Kun garderoben og toiletterne i kælderen må benyttes.

- Gæsterne må ikke sammenstimle. Ved pauser anbefales det, at du går udendørs og også der holder afstand på min. 1 meter til andre gæster. Mundbind skal ikke bæres udendørs.

- Stolene i lokalet er opsat, så de overholder afstandskravet på 1 meter, og må derfor ikke flyttes.

- Grupper, der i forvejen har tæt kontakt, kan sidde ved sammenhængende sæder, også selvom der er mindre end 1 meter mellem dem. Grupper bør kun bestå af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis, det kan det fx være medlemmer af samme husstand og tilsvarende nære kontakter, fx kærester m.v. Deltagerne vurderer selv, om de tilhører en gruppe.

- Køb af drikkevarer kan ske hos personalet, der modtager ordre og leverer varen ved din stol

Har du købt billet til flere gæster, opfordrer vi dig til at give denne information videre til dem.

Vi glæder os til at se dig til koncerten og opfordrer igen vores gæster til at udvise forsigtighed og hensyn til de andre koncertgæster og dig selv.

Med venlig hilsen.

Fællesskab Tølløse

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke