eventet sluttede

Koncert i Kulturtårnet // Ida Duelund (Solo)

DKK 100,00

Sted

Dato

15 maj 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

KONCERT I KULTURTÅRNET // IDA DUELUND (SOLO)

Søndag D. 15 maj åbner Kulturtårnet atter dørene for en helt speciel koncertoplevelse i højderne. 
Til  Kulturtårnets koncerter sidder man helt tæt på artisterne, og når byens summen  blandes med musikken i tårnets øverste rum, skaber det en helt ærlig kontakt  imellem artist og publikum.

OBS! Husk at tjekke hvilken koncert i har købt billet til, og at billetten kun gælder til én af koncerterne

Første koncert starter kl. 20:00
Anden koncert starter kl 21:00    
Dørene åbner 20 min før koncerterne starter

IDA DUELUND

Ida Duelund gæster kulturtårnet med et sjældent solo sæt på kontrabas og vokal. Et musikalsk univers af improvisation, imaginære sprog, surrealisme og sange. Sange skrevet på forhånd, og sange skrevet på scenen. 

Ida Duelund er bassist og komponist bosiddende i København. Hun er en aktiv del af den danske pop- og rock scene (Barbro, Jomi Massage, Baby in Vain, Folkeklubben m fl) og blev for sit seneste års arbejde nomineret til en Steppeulv (Den Danske Kritikerpris) 2022 i kategorien ‘Årets Musiker’. Hun udgør sammen med violinist Maria Jagd den eksperimenterende stryger duo Lueenas. Som komponist skriver hun fast musik til dansekompagniet The Nordic Beasts og derudover til film (Danmarks Radio, Nationalmuseet, Martin de Thurah m fl). 


Arrangør

Kulturtårnet på Knippelsbro. Koncerter, talks, radiobiografer, middage. Læs mere på www.kulturtaarnet.dk.

Lokation

Kulturtårnet Kulturtårnet, Knippelsbro 2, 1400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .