eventet sluttede

Koncert: Kansas City Stompers

DKK 150,00

Sted

Dato

15 nov 2019 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Kansas City Stompers er en af de længstlevende underholdningsmaskiner i Danmark. Med mere end 60 år i det danske jazzliv og mere end 40 lp/cd indspilninger bag sig. 

Tidligere har orkesteret samarbejdet med kunstnere som Sanne Salomonsen, Otto Brandenburg og Lill Babs. Idag hedder sangerinden Rikke Mølgaard. Som sine forgængere boltrer hun sig ubesværet i mange stilarter. Bag hende står en en flok topprofessionelle musikere. Og tilsammen vil de gøre hvad de kan for at leve op til de stolte traditioner for varemærket Kansas City Stompers.

Gennem årene har orkesteret optrådt i det meste af Europa og været arbejdsplads for en lang række af de bedste musikere i Danmark:  Alex Riel, Bo Stief, Peder Kragerup, Niels Stuart og Svend-Erik Nørregård har været med. 

Kansas City Stompers har været husorkester på mange af landets største hoteller. Orkesteret er dannet i 1951 af kapelmester Niels Abild, der fortsat leder Kansas City Stompers.

Arrangør

Lokation

No1 I Kulturmødested Tølløse Kulturhuset No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .