spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Koncert - Malm og Mads Mouritz

Afholdt event

Koncert - Malm og Mads Mouritz

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

24 sep 2021 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Bandet Malm’ spiller deres debutkoncert på LiteraturHaus. Med afsæt i autentiske breve og dagbogsnotater fra en ung soldat – følger vi ham kæmpe modvilligt i 1. verdenskrig og miste livet i sommeren 1916.

Før koncerten med Malm præsenterer sangskriver og sanger Mads Mouritz sine viser.

Tid: Fredag 24. september kl 20.00 (dørene åbner kl. 19)
Pris: 50,-

‘Malm’ præsenterer en koncertfortælling der hiver publikum helt ned i skyttegravens mudder i 1. verdenskrig. Med afsæt i autentiske breve og dagbogsnotater fra en ung soldat – følger vi ham kæmpe modvilligt i krigen og miste livet i sommeren 1916. Under de allerstørste udfordringer udfoldes sange om drømme, tro, håb – det nære og fjerne.

‘Malm’ består af sanger og sangskriver Lars Malm (Nordstrøm), bassist Tomas Raae, trommeslager Dan Hvidtfeldt og guitarist Martine Madsen.

Som sanger og komponist i bandet Nordstrøm har Lars Malm udgivet tre album “Dagdrømmer” (2006), “Endnu en” (2008) og “Alt på Plads” (2010). En række sange har opnået omfattende airplay, såsom “Du og jeg”, “Endnu en”, “Januar” og ikke mindst nyklassikeren “Berlin”.

I 2015 udgav Nordstrøm i samarbejde med Søs Fenger i projektet Fenger//Nordstrøm albummet “Gnister”. Det er blevet til rigtig mange koncerter på spillesteder, festivaler og TV gennem årene.

Mads Mouritz er sanger og sangskriver. Han spiller moderne danske og engelske viser både i eget navn og i Mouritz/Hørslev Projektet, hvor han arbejder sammen med forfatteren Lone Hørslev.

Mads Mouritz spiller solo.

Lokation

LiteraturHaus LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .