Koncert med Alberte Winding, Tamra Rosanes & Anne Dorte Michelsen

eventet sluttede

Koncert med Alberte Winding, Tamra Rosanes & Anne Dorte Michelsen

Billetter fra DKK 275,00

Dato

22 sep 2012 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Lørdag den 22. september kl. 20.00 slår KulturMøllen i Bælum Skovpavillon dørene op for en koncert, som vi har de største forventninger til – koncerten præsenteres som: tre fantastiske kvinder sammen - det må blive en drømmekoncert!

Ikke mindre en tre kendte danske sangere – og hvilke sangere…. har slået sig ”SAMMEN”, og de drager igen ”SAMMEN” på en eksklusiv turné i efteråret 2012 for at spille deres største hits, mest elskede sange og fortælle deres sjoveste historier. De tager deres udgangspunkt i livet som kvinde, musiker og mor.

 

KulturMøllen har været meget heldig at få fat på denne eksklusive sammensætning af forskellige sangere med hver sine genrer, populær pop, country og vise, pop-rock, og vi glæder os til at forkæle vores koncertgæster med en dejlig koncert!

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .