spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Koncert med Billy Cross Trio - Blues i kirken

Afholdt event

Koncert med Billy Cross Trio - Blues i kirken

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

20 mar 2018 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Skynd dig at sikre dig en billet til årets koncertoplevelse i Torslunde kirke. Husk at medbringe din billet. Billetter vil blive scannet ved indgangen. Dørene åbnes kl. 18.00. Der vil være mulighed for at købe øl/vin/vand før koncerten.
Før Billy Cross mere stille tilværelse i lille Danmark begyndte, da han flyttede hertil i 1980, havde Billy Cross levet et liv, mange ville være misundelige på. På trods af 50 år på bagen i musikbranchen er højdepunktet for Cross dog ikke svært at udpege, da han i en årrække fungerede som førende guitarist for den legendariske rock-musiker Bob Dylan.

I perioden 1977-1980 nåede han at spille med Dylan på tre turnéer samt indspille to album - "Live at Budokan" og "Legal Street". De tre år førte også til uforglemmelige minder, som da han på sin 32 års fødselsdag akkompagnerede Eric Clapton og Bob Dylan på scenen til det enorme event The Picnic at Blackbushe Aerodrome i England, hvor de spillede for over en halv million mennesker.

Det var kærligheden, der førte Cross til Danmark. Han mødte en pige ved navn Lise i Huset i Magstræde – en kvinde, han siden 1975 og den dag i dag stadigvæk er gift med. Hans forflytning satte dog ikke en stopper for musikken, og hans karriere fortsatte i høj grad i Danmark og førte til samarbejdet med adskillige populære danske kunstnere.

I 1979 sluttede han sig til Delta Cross Band, og i de næste 11 år nåede de at udgive tre album sammen. Billy producerede året efter i 1980 "Tidens Tern" med C.V. Jørgensens og agerede medkomponist på landeplagen "Costa del Sol".

Blot et par år senere gik en sang, han havde skrevet platin. Hans "Take Me Back" optrådte på Bonnie Tylers album "Faster Than the Speed of Night" fra 1983, der blandt andet indeholdt mega-hittet "Total Eclipse of the Heart". Efter alle disse sideprojekter besluttede Cross sig for at genoptage sin solokarriere, og i 2004 udgav han "Life is Good" efter en 20 år lang pause, der blev efterfulgt af endnu et soloalbum fem år senere.

I nyere tid har det være i Billy Cross Trio: Cross-Schack-Ostermann og Everybody's Talking at Billy Cross har fundet sit musikalske ståsted.

Om Billy Cross Trio - Cross/Ostermann/Schack:

Hvad gør man, når man er et legebarn og elsker rock & roll og rhythm & blues?

Når man som musiker gerne vil lave noget lidt anderledes - stadig med rødder i de gamle klassikere?

Så finder man sammen med de rigtige legekammerater - præcis som Billy Cross, Mik Schack & Flemming Ostermann har gjort. Billy Cross Trio blev dannet kort tid efter, at Billy forlod Delta Cross Band.

Mik Schack ringede til Billy og sagde: ”Lad os tage ud at spille og lave lidt sjov. Du skal ikke sidde hjemme og glo ind i væggen, du skal sgu’ stå på en scene!”

Billy kontaktede Flemming Ostermann, og så var trioen en realitet: Cross på guitar og sang, Ostermann på bas og Schack på. vaskebræt!

De begyndte at spille rundt omkring i København og blev hurtigt populære blandt folk, der var til good ol' rock’n’roll.

Trioen leverer alt det bedste musik fra Billy’s karriere som soloartist og med Delta Cross Band og fra Amerikas barndom: autentisk rock, blues, rhythm and blues & country – hele kataloget af sange, der blev elektrificeret i 50’erne og 60’erne. Men med den ene lille forskel, at Billy Cross Trio sætter turboen på, når de spiller.

Og så lyder det som en blanding af Led Zeppelin og Eddie Cochran.

Lokation

Torslunde Kirke Torslunde Kirke, Torslunde Bygade 45, 2635 Ishøj

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .