spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Koncert med Corriente

Afholdt event

Koncert med Corriente

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

10 aug 2021 kl. 19:30 - 23:59

Beskrivelse

DER ER STADIG BILLETTER. KONTAKT 28438379!!!!! 

Vi præsenterer en Aften med Latinfusionsgruppen, Corriente. 

Link til Musik: 

https://soundcloud.com/corrien...

Latinamerikansk folklór fusioneret med flamenco og dertil jazzet op. Lyt til dem på RadioJazz FM.

Billetten indeholder:

 • Koncert med Corriente
 • Afterparty


Program:

Dørene åbnes: kl.19.30 til koncertsalen, hvor der er mulighed for at tage drinks med og nyde før under og efter koncerten. Man kan dog ikke købe under koncerten. 

Skt Petri har også en særlig Tapas menu, som kun kan bestilles hos 28438379. Ellers kan man altid nyde af restauranten og deres á la carte Menu forinden koncerten.

Koncert: kl. 20-21.

Afterparty: Disco, dans, bar, intro til latin dans og overraskende musikalske indslag af Corrientes sangerinde.(Sidste skænkning er kl.23. Festen afsluttes kl.24)

Corriente

Med dybe rødder i sydamerikansk folklore og den mere ekvilibristiske flamenco forener Corriente alt fra fortidens tonelejer i Andesbjergenes Peru til den latinske rytme i såvel percussionistens, som i guitaristen sikre greb om de akkorder, der skiftevis rammer dybt i hjertet og siden lige så dybt i dansefødderne. 

Hofternes vuggen stimuleres i en alvorlig gang latinjazz og cajon, med glimt i de vande, der skiftevis strømmer dybt og stille fra basistens bue og siden bruser med den kraft, man forbinder med de største floder og vandfald i fjerne verdensdele. 

Velkommen til lige dele sjæl og hjerte fra Corriente. 

Los Musicos/Musikerne:

Mikkel Schnettler

Percussionist, producer og musikunderviser. Uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Medvirket på over 20 pladeudgivelser, heriblandt DMA-vinder ”Flood Gates” af Alain Apaloo og ”The Sound” af Acoustic Lounge, der er blevet streamet over 2 mio gange.

Spillet med bl.a. Al Agami, Annette Heick, Blå Øjne, Bobo Moreno, Django Bates, DR Big Band, Karen Mukupa, Mads Langer, Marie Carmen Koppel, Rasmus Nøhr, Sound of Seduction, Zididada.

Har været kapelmester og trommeslager på 11 musicalproduktioner siden 2012.

Andreas Møllerhøj

Bassist og guitarist. Uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium 2008.

Primært beskæftiger han sig med jazz, som har været hans store passion gennem de sidste 25 år.

Desuden har Andreas spillet de sidste 17 år med det prisvindende ‘Mames Babegenush’. De har lavet seks plader og rejst med musikken i hele verden.

Ellers arbejder han foruden Corriente sammen med musikere fra den danske scene såsom Jacob Fischer, Jakob Dinesen, Claus Waidtløw og mange flere.

Poul Jacek Knudsen

Flamenco/akustisk guitarist og cajonero. Poul har udgivet 2 cd´er med egne kompositioner med gruppen Flamenco Passion og blev nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets World Track i 2011. Har arbejdet med spanske flamencokunstnere som Lucía Alvarez "La Piñona"(dans), Lakshmi Basile "La Chimi"(dans), Juan Luis de la Paula(dans), Juan Murube(sang), Jaime Heredia(sang), Emilio Maya(guitar), Eugenio Iglesias(guitar) og Antonio Jero(guitar).

Hr Jacek har endvidere spillet med Savage Rose, Mikkel Nordsø, Bjarke Falgren, Mathias Heise og singersong writere Anne Seierm.m. Medvirker på soundtracket til filmen "Fakiren fra Bilbao" med musik af Søren Hyldgaard, "Oriental Timing" med Oriental Mood og flere. Pt arbejder Poul Jacek Knudsen foruden Corriente sammen med bl.a. komponisten Lars Bo Kujan LB Khaled i Oriental Mood og projektet Paco de Lucia Tribute Concert med bl.a. Mikkel Nordsø, Bjarke Falgren og Mathias Heise.

Raimi Margarita Diaz

Denne sprudlende og fortællerske af en sangerinde er en unik forening af klassisk og rytmisk samtidigt med nordisk og sydligt. Raimi Margarita er født og opvokset i Danmark, men hendes rødder er hovedsageligt fra Inkaernes Peru, Brasilien og Argentina.

Raimi er bl.a. sangskriver med stor lidenskab for klassisk og debuterede som operasangerinde i en alder af 17 år med Colombianske Maestro Fabio Acevedo Yepez i København 1999. Hun var også med i Montserrat Caballés Operakonkurrence 2013 i Spanien og blev derefter hyret i Granada til Bel-canto og Zarzuela til stor begejstring for spanierne. Men bortset fra det klassiske er denne sangfugl ekstremt rytmisk anlagt, og det kommer til sin ret i Corriente. Hun er vokset op med Vals Peruano og Negroide , afro latinamerikansk musik og de velkendte mexikanske boleros.

I dag er Raimi Margarita vendt tilbage til Danmark efter flere års live shows i udland med forskellige arrangementer- nu for at forene det gamle kontinent med det latinamerikanske. Dette kan nu opleves efter en længere Covid lukke tid med gruppen Corriente.

Arrangør

Lokation

Skt. Petri Skt. Petri, Krystalgade 22, 1172 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .