Koncert med Corriente

Krystalgade 22, 1172 København
16 nov 2021 kl. 19:00 - 23:59
Billetter DKK 250,00
Billetter DKK 250,00

Vi præsenterer en Aften med Latinfusionsgruppen, Corriente. 

Latinamerikansk folklór fusioneret med flamenco og dertil jazzet op. Lyt til dem på RadioJazz FM.

Billetten indeholder:

  • Koncert med Corriente
  • Afterparty


Program:

Dørene åbnes: kl.19.30 til koncertsalen, hvor der er mulighed for at tage drinks med og nyde før under og efter koncerten. Man kan dog ikke købe under koncerten. 

Skt Petri har også en særlig Tapas menu, som kun kan bestilles hos 28438379. Ellers kan man altid nyde af restauranten og deres á la carte Menu forinden koncerten.

Koncert: kl. 20-21.

Afterparty: Disco, dans, bar, intro til latin dans og overraskende musikalske indslag af Corrientes sangerinde.(Sidste skænkning er kl.23. Festen afsluttes kl.24)

Lyt til Corriente her: https://soundcloud.com/corrien...

Corriente

Med dybe rødder i sydamerikansk folklore og den mere ekvilibristiske flamenco forener Corriente alt fra fortidens tonelejer i Andesbjergenes Peru til den latinske rytme i såvel percussionistens, som i guitaristen sikre greb om de akkorder, der skiftevis rammer dybt i hjertet og siden lige så dybt i dansefødderne. 

Hofternes vuggen stimuleres i en alvorlig gang latinjazz og cajon, med glimt i de vande, der skiftevis strømmer dybt og stille fra basistens bue og siden bruser med den kraft, man forbinder med de største floder og vandfald i fjerne verdensdele. 

Velkommen til lige dele sjæl og hjerte fra Corriente. 


Los Musicos/Musikerne:

Mikkel Schnettler

Percussionist, producer og musikunderviser. Uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Medvirket på over 20 pladeudgivelser, heriblandt DMA-vinder ”Flood Gates” af Alain Apaloo og ”The Sound” af Acoustic Lounge, der er blevet streamet over 2 mio gange.

Spillet med bl.a. Al Agami, Annette Heick, Blå Øjne, Bobo Moreno, Django Bates, DR Big Band, Karen Mukupa, Mads Langer, Marie Carmen Koppel, Rasmus Nøhr, Sound of Seduction, Zididada.

Har været kapelmester og trommeslager på 11 musicalproduktioner siden 2012.

Andreas Møllerhøj

Bassist og guitarist. Uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium 2008.

Primært beskæftiger han sig med jazz, som har været hans store passion gennem de sidste 25 år.

Desuden har Andreas spillet de sidste 17 år med det prisvindende ‘Mames Babegenush’. De har lavet seks plader og rejst med musikken i hele verden.

Ellers arbejder han foruden Corriente sammen med musikere fra den danske scene såsom Jacob Fischer, Jakob Dinesen, Claus Waidtløw og mange flere.

Poul Jacek Knudsen

Flamenco/akustisk guitarist og cajonero. Poul har udgivet 2 cd´er med egne kompositioner med gruppen Flamenco Passion og blev nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets World Track i 2011. Har arbejdet med spanske flamencokunstnere som Lucía Alvarez "La Piñona"(dans), Lakshmi Basile "La Chimi"(dans), Juan Luis de la Paula(dans), Juan Murube(sang), Jaime Heredia(sang), Emilio Maya(guitar), Eugenio Iglesias(guitar) og Antonio Jero(guitar).

Hr Jacek har endvidere spillet med Savage Rose, Mikkel Nordsø, Bjarke Falgren, Mathias Heise og singersong writere Anne Seierm.m. Medvirker på soundtracket til filmen "Fakiren fra Bilbao" med musik af Søren Hyldgaard, "Oriental Timing" med Oriental Mood og flere. Pt arbejder Poul Jacek Knudsen foruden Corriente sammen med bl.a. komponisten Lars Bo Kujan LB Khaled i Oriental Mood og projektet Paco de Lucia Tribute Concert med bl.a. Mikkel Nordsø, Bjarke Falgren og Mathias Heise.

Raimi Margarita Diaz

Denne sprudlende og fortællerske af en sangerinde er en unik forening af klassisk og rytmisk samtidigt med nordisk og sydligt. Hun er født og opvokset i Danmark, men hendes rødder er hovedsageligt fra Inkaernes Peru, Brasilien og Argentina.

Margarita er bl.a. sangskriver med stor lidenskab for klassisk og debuterede som operasangerinde i en alder af 17 år med Colombianske Maestro Fabio Acevedo Yepez i København 1999. Hun var også med i Montserrat Caballés Operakonkurrence 2013 i Spanien og blev derefter hyret i Granada til Bel-canto og Zarzuela til stor begejstring for spanierne. Men bortset fra det klassiske er denne sangfugl ekstremt rytmisk anlagt, og det kommer til sin ret i Corriente. Hun er vokset op med Vals Peruano og Negroide , afro latinamerikansk musik og de velkendte mexicanske boleros.

I dag er Raimi Margarita vendt tilbage til Danmark efter flere års live shows i udland med forskellige arrangementer- nu for at forene det gamle kontinent med det latinamerikanske. Dette kan nu opleves efter en længere Covid lukke tid med gruppen Corriente.

eventet sluttede

Koncert med Corriente

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke