eventet sluttede

Koncert med den senegalesiske sanger og basvirtuos Alune Vade

DKK 200,00

Sted

Dato

07 mar 2020 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

LINE UP:

ALUNE WADE ‘AFRICAN FAST FOOD’

Alune Wade: Lead Vocal, Bass

Francois Gontard: Trumpet

Laurent Bonet: Saxophon

Cedric Duchemann: Keyboard

Dharil Esso: Drums

Den senegalesiske sanger og basvirtuos ALUNE WADE blev allerede som 18årig headhuntet af Ismaël Lô, og fortsatte derefter med at turnére og indspille med næsten alle de moderne musiklegender, man kan komme i tanke om: Salif Keita, Joe Zawinul, Bobby McFerrin, Fatoumata Diawara, Wolfgang Muthspiel, Bela Fleck, Cheick Tidiane Seck, Oumou Sangaré, Paco Sery, Deep Forest, Gregory Porter..

Alune Wade er ekstraordinær, groovy basspil, fyldige og gennemarbejdede arrangementer, varm lyd med sej vokal & funky beats.

Det er umuligt at sidde stille når man lytter til Alune’s  musik! En blanding af Afro Beat og Afro Jazz, med storby lyd.

Alunes seneste soloalbum hedder AFRICAN FAST FOOD

Arrangør

Lokation

Tranquebar Rejseboghandel & Café Tranquebar Rejseboghandel & Café, Borgergade 14, 1300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .