Koncert med duoen: Reg & Andreas

21 feb 2019 kl. 19:30 - 21:00

Saralystkirken, Saralyst Alle 140, 8270 Højbjerg

Velkommen til en en koncertoplevelse ud over det sædvanlige. Det er den gennemmusikalske og professionelle musikduo Reg og Andreas, der i deres travle turné-kalender har afsat tid til at dele ud af deres musikalske og menneskelige overskud i Højbjerg.

Duoen består af Reg Downey med den bløde vokal og Andreas Flensted med piano og vokal. Reg er fra Canada, men har boet i Danmark det sidste par år med sin familie. Andreas er dansker og har spillet i mange forskellige sammenhænge, ikke mindst sammen med klassiske musikere.

Med base i Danmark turnerer parret rundt i verden og har bl.a. optrådt i Norge, Canada, Sverige, Færøerne og Tyskland. Deres første album udkom i 2016 under titlen ”Songs from the Heart”.

Repertoiret er bredt og har en spændvidde, der rummer store ballader inden for såvel gospel som pop. Publikum kan se frem til fortolkninger af klassikere som ”You Raise Me Up” og ”Bridge over Troubled Water” samt selvkomponerede numre.

”De kombinerer smukt klaverspil med storslået sang, rørende indlevelse og små historier i dialog med publikum”, lyder det i et indlæg af en begejstret koncertgænger på duoens bookingside.

Koncertoplevelsen kan kombineres med en middag kl. 18 i Kulturcaféen til 35 kr. Bestil bord på: kulturcafe@saralystkirken.dk eller 61 67 28 00.

Voksen

DKK 80,00 + DKK 10,99 gebyr