Koncert med Gary Snider som spiller Leonard Cohen

14 mar 2020 kl. 18:00 - 22:00

Pipers Hus, Byparken, Frederiksborgvej 21, 4000 Roskilde

Gary Snider fortolker Leonard Cohen

Gary Snider har i de sidste tre år begejstret Leonard Cohen fans med
sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange.
Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund. Gary
reciterer udpluk, så publikum inspireres til at lytte mere intenst til de
poetiske og til tider komplekse tekster.

Gary og Leonard har mange ting til fælles. Begge er de født i Canada i
jødiske familier med musikalske mødre, og de mister begge deres
fædre, da de var små drenge. Som unge mænd rejser de fra Canada for
at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet.

Som Gary siger: 'Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig
med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende'.
Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og USA. For Gary blev
Danmark lykkens land!

Gary har udvidet sit show med to dejlige korsangere Katrine Hald og
Connie Pilgaard Nielsen.

Sammen giver de nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig
oplevelse for Cohen entusiaster!

Velmødt!

UDTALELSER

KULTURGRYDEN’s gæster oplevede tirsdag den 26. marts 2019 en levende, fortryllende og nærværende musikalsk oplevelse, på biblioteket i Svinninge. Det var Gary Snider, der personligt og autentisk førte tilhørerne ind i Leonard Cohens univers af gådefulde, tungsindige og spidsfindige tekster og kompositioner. Han var flankeret af sine 2 smukt kvidrende engle, Connie Pilgaard Nielsen og Katrine Hald, samt multimusikeren Tom Lindby. Alle der var til stede oplevede og fornemmede faktisk ”the Spirit of Mr. Cohen” helt ind i hjerte og sjæl. En helt igennem uforglemmelig musikalsk aften!
Klaus Rokkedal

“Gary Snider synger og spiller sig helt ind i hjerterne på tilhørerne, når han iført habit og slips og den velkendte hat fremfører Leonard Cohens poetiske tekster og velklingende musik. Leonard Cohen fans eller ikke, så fik alle en rigtig god, hyggelig og humoristisk aften i en fyldt Viborg Musiksal.”
Anja Ruhe, koordinator

“Det er fuldstændig fortryllende og forunderligt, som Gary formår at tage os med ind i Leonard Cohens univers med sine fine sange, musik og finurlige udlægning af teksterne.”
Inger Slots

“Flot koncert! Gary Snider er utrolig god til at fange publikummets opmærksomhed. Hans Leonard Cohen show ‘I’m Your Man’ bliver ved at udvikle sig, med nye numre, historier og tekst-analyser - alt sammen virkelig interessant.”
Thorkil Green Nielsen

“Men sine storartede Leonard Cohen-fortolkninger synes Gary at være landet på dén hylde, der altid har været tiltænkt ham.”
Søren Rislund, Borup Kino

“Med spænding i kroppen drog vi fra Viborg mod Randers for at høre Garys fortolkning af Cohen. Mere intimt og rørende skal man lede længe efter. Det var ganske enkelt en vidunderlig og rørende aften, hvor gør han det fantastisk. Til alle jer som ikke var der, hold op i går glip af meget. Dette er kunst på et højere niveau.”
Michael Magnussen

“Gary Snider synger og fortolker Cohens sange så smukt og dejligt. Samtidig husker han at få sig selv med. Man hører Gary og hans stemme ind i Cohens musik og man hører Cohen igennem Gary. Den kombination er bare så fin.”
Anders Gunge

“At være til koncert med Gary Snider og hans fremlægning af Leonard Cohen, er uovertruffen oplevelse. Gary synger Cohens sange i sin egen fortolkning, som samtidig ærer Leonard Cohen på smukkeste vis. Gary er hudløs ærlig i sin fortolkning og fremføring af Cohens sange. Man fanges ind af Gary's magiske sang og vil bare have ham til at fortsætte med sang efter sang.”
Vibe Maegaard Mørck Sørensen