Koncert med ISSE - Gjern

Østergade 2, 8883 Gjern
10 sep 2020 kl. 20:00 - 22:00
Billetter DKK 75,00
Billetter DKK 75,00

Med ærlige beretninger, direkte fraser og en indre ild, som brænder for at komme ud gennem musik og fortællinger, er ISSE som sanger og sangskriver en særlig oplevelse. På scenen er det tydeligt, at hun har et optimistisk livssyn og overskud, som hun gerne deler ud af til publikum. Selvom ISSE generelt ser positivt på tilværelsen, skriver hun ikke udelukkende tekster om at finde den store kærlighed, men derimod om alt, hvad livet indebærer af sorg, glæde, håb og fortvivlelse. Derudover har hun en veludviklet humoristisk sans, som gør, at ISSE altid har en sjov historie at berette – selv om de mest triste
ting. Hvad man ser, er hvad man får.

Hun har haft airtime på bl.a. P5 i 2018 med debutudgivelsen EP'en "Går på vandet" (produceret af Søren Runge) og igen i 2019 med singlen "Så snart jeg forlod din by" (produceret af Claus Hassing). Sidstnævnte single endte på flere officielle Spotify-playlister - heriblandt den anerkendte "New Music Friday"

Alle retningslinjer for håndtering af COVID-19 overholdes, hvorfor billetsalget indtil videre begrænses til 100 i stedet for 150.

Varighed: 2 x 45 min (pause på ca. 25 min.)

Unummerede pladser

Mulighed for spisning inden koncert ved at bestille bord direkte hos Gjern Hotel på tlf. 86 87 54 55


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke