Koncert med Maria Bundgård på Slottet

Koncert med Maria Bundgård på Slottet

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

05 apr 2023 kl. 19:30 - 20:45

Beskrivelse

Vi er utrolig stolte af i samarbejde med Kulturpuljen i Gentofte Kommune at kunne præsentere en aften i selskab med den danskfødte internationale pianist og forfatter Maria Bundgård.

Maria er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, Fryderyk Chopin University of Music i Warszawa og Schola Cantorum de Paris. Hun er siden 2014 bosat i Paris, men gæster denne aften Charlottenlund Slot hvor hun i vores smukke Riddersal spiller et virtuost program bestående af de bedste og mest kendte soloværker for klaver af én af historiens største romantiske komponister: Sergei Rachmaninov.

Sergei Rachmaninov blev født i 1873, flygtede fra Rusland i 1917 gennem Skandinavien, boede i eksil i København i 1918, og fortsatte herefter sit liv og virke i USA indtil sin død i Beverly Hills i 1943. I en verden i oprør, skabte den nostalgiske Rachmaninov en dramatisk og romantisk, måske idealistisk musikalsk parallelverden: "Jeg føler mig som et genfærd, der vandrer i en verden, der er blevet fremmed. Jeg kan ikke opgive min gamle skrivemåde, jeg kan ikke lære den nye." Skønt Rachmaninov måtte flygte fra sit hjemland, indeholder hans musik iørefaldende nationalromantiske toner, såvel som senromantiske og moderne elementer.

”At sidde med noderne til Rachmaninovs klaverværker er for mig som at læse hans dagbog. Jeg ser et billede for mig af Rachmaninov, som sidder en mørk aften i lyset fra et stearinlys og skriver sine inderste tanker ned på papir, med noder i stedet for ord, og at han sender partituret ud i natten som et brev, uvidende, at det lander hos mig i Paris 100 år senere. Jeg læser hans tanker, jeg genkender mig i ham, forstår hans følelser. Jeg læser hans breve med mine øjne, ud fra det liv, jeg lever, og derved bliver det et intimt møde mellem to personer i to dimensioner på tværs af tid og sted, som skaber en tredje virkelighed. Jeg drages af storheden, af vildskaben, af ekstremerne i Rachmaninovs musik, som jeg genkender i mit indre. Rachmaninov havde selv kæmpe hænder og kunne nå en oktav plus en sekst. Jeg har små hænder og kan nå en none. Men nerven, den deler vi.” – Maria Bundgård

Vi åbner allerede dørene kl. 18:30, det er muligt at købe drikkevarer i vores hyggelige kælderbar. 

Lokation

Charlottenlund Slot Charlottenlund Slot, Jægersborg Alle 1, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .