Koncert med Mr. Smoking - kanon show - med "fede" vokaler

Koncert med Mr. Smoking - kanon show - med "fede" vokaler

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

20 okt 2023 kl. 19:30 - 21:45

Beskrivelse

Hvem er Mr. Smoking?
Mr. Smoking er en trio der spiller alle Smokie´s største hits gennem tiderne
Det er tre erfarne musikere med over 25 år på bagen.
Energi, spillelyst og sjove anekdoter præger en helt forrygende musikalsk oplevelse
med Danmarks bedste Smokie Kopi-band

Lyt til verdens mindste forskel, - du tror det er løgn

Vi glæder os til at byde dem velkommen tilbage - efter at de i 2021 leverede en forrygende koncert hos os, og flere har efterspurgt, enten at få lov at opleve, eller genopleve trioen.

Konceptet er som vanligt hos os, - medbring selv stol - så sørger vi for varme, lys, god musik og mulighed for at købe drikkevarer i baren til fornuftige priser.

Med hensyn til parkering - henvises der til Stoholm Vandrehjem, eller Stoholm Fritids- og kulturcenter, som ligger som "næsten-nærmeste" nabo.

Vi glæder os til at se dig/jer

Mange hilsner fra

Allan og Gitte

Lokation

Lånumvej 1, 7850 Stoholm , Lånumvej 1, 7850 Stoholm

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på