Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Koncert med Søren Lee Scandinavian Trio

eventet sluttede

Koncert med Søren Lee Scandinavian Trio

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

24 jun 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Copenhagen Jazz Festival i Tranquebar

Søren Lee Scandinavian Trio

Guitaristen Søren Lee åbner Copenhagen Jazz Festival i Tranquebar sammen med to fremragende musikere. Nemlig den danske/færøske/islandske kontrabassist Richard Andersson og den svenske/italienske trommeslager Niclas Campagnol. Trioen har sans for at skabe et lyrisk univers og samtidig spille med en enorm power og et funky rytmisk drive. Det meste af det materiale som trioen vil spille til koncerten, er kompositioner der er indspillet på Søren Lees nyeste album, ”Søren Lee Diversity Trio”.

Line up
Søren Lee (guitar)
Richard Andersson (bas)
Niclas Campagnol (trommer)

Tranquebars døre og bar åbner klokken 19.00.
Entréprisen er 150 kroner.
Det er muligt at købe billet i døren på aftenen.

Koncerten er støttet af Københavns Kommune og Statens Kunstfond.

Lokation

Tranquebar Boghandel Tranquebar Boghandel, Borgergade 14, 1300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .