eventet sluttede

Koncert med Svanekollektivet

DKK 50,00

Sted

Dato

11 nov 2021 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

AFLYST PGA. SYGDOM

Tilbring en aften i selskab med Svanekollektivet på Teater Møn. Svanekollektivet er en musikforening bestående af ni vækstlagsmusikere - alle ført sammen af Esben Svane på Thyregod Songwritercamp. Kollektivet er skabt i en tro på det musikalske fællesskab; at man godt kan løfte hinanden, frem for at se hinanden som konkurrenter. 

Til koncerten kan du opleve nogle af Svanekollektivets medlemmer i akustiske rammer - både solo og i samspil med hinanden - og du vil som publikum blive inviteret ind i et hyggeligt og intimt musikalsk rum, hvor sangskriverne vil supplere deres veløvede sange med numre, som er helt nye og ufiltrerede. 

Læs mere om de forskellige artister på  www.svanekollektivet.dkArrangør

Lokation

Teater Møn Teater Møn, Klintholm Havnevej 52, 4791 Borre

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .