spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

KONCERT med Tóra Vestergaard - sopran, Simone Rønn - alt & Stahlquartett Dresden

Afholdt event

KONCERT med Tóra Vestergaard - sopran, Simone Rønn - alt & Stahlquartett Dresden

Fra DKK 158,00

Sted

Dato

05 sep 2023 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

SMAGEN AF STÅL

En koncert der bider sig fast i både dine ører og dit sind. Musikken spilles af Stahlquartett på stålcelloer. De er udformet som skulpturer med forskellig toneområde og bliver spillet akustisk. Deres sfæriske lydflader suppleres af sangerne: Tóra Vestergaard - sopran og Simone Rønn - alt.
Det er musik som indrager rummet i kompositionen og dermed giver publikum mulighed for at opleve en sammensmeltning, som skaber en særlig fordybelse af ydre og indre rum i ét.

Smagen af stål er baseret på digte af Pia Tafdrup. Komponeret af Hans-Erik Philip, bedst kendt for musikken til “Fiskerne”. Nykomponeret specielt til Stahlquartett, Tóra Vestergaard og Simone Rønn. Pia Tafdrups indkredsning af eksistens og Stahlquartett’s sfæriske klangmuligheder kombineret med den menneskelige stemme danner inspirationsgrundlaget for denne komposition.
Rækken af Pia Tafdrups digte stammer fra flere af hendes digtsamlinger. Koncerten danner et forløb gennem tilværelsen: Glæde, kærlighed, skønhed, ulykke og håb.

Arrangør

Lokation

Marmorkirken, Frederiksgade 4, 1265 København K, 1265 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .