spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Koncert med Ulla Britt

Afholdt event

Koncert med Ulla Britt

Fra DKK 150,00

Sted

Flere tidsrum

26 november 2023

Beskrivelse

ULLA BRITT spiller originale sceniske sange, der leder sanserne i retning af “FILMISK FOLK” . Hun spiller 2 koncerter i Kulturtårnet d. 26 November fra kl:18.00.
Inspirationen og musikkens nerve er ligedele sandhed og fiktion i en god singersongwriter gryde, kogt på råvarer hentet bl.a fra jazzen.
Og Ulla Britts musikalske rute har ført af mange genremæssige stier, og er nu landet i en skøn blanding af vise, jazz og folk.
ULLA BRITT synger om danskerne set fra et midtvejs perspektiv, og hun går ikke selv ram forbi.
. Der er blus under det skæve og absurde og emner som, “samtaler”, “praleri”, “pseudo-godhed” mm. tages under kærlig behandling.
ULLA BRITT har kort sagt udsat hverdagen for et musikalsk crescendo.
En koncert, der får tankerne til at svæve, hjertet til at længes og smilet til at brede sig.
“Ulla Britts stemme flyder mellem top og bund så det kan mærkes i hele kroppen- endnu bedre live ....”

Johanne/ Kys Kokken Lux

“TAK for en helt særlig koncert. Musikken formidler bredt og går lige i hjertekuglen” / Lotte Pedersen Rønnebæksholm Kunsthal
“ Disse dybt charmerende sange sidder stadig i mig” / Inger Dam-Jensen (sanger)
“Den bedste liveoplevelse jeg har haft længe” / Morten Nielsen Nationalmuseet.
"Hendes musik kan vi godt høre mere af, da det ikke lyder som megen anden popmusik. Mvh. Kurt Mose (P5 lytter) ”

Lokation

Kulturtårnet, Knippelsbro 2, 1400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .