Koncert med Vesselil og Afenngin

02 nov 2018 kl. 20:00 - 23:00

Dynamo - Workspace for cirkus and performing arts, Finlandkaj 6, 5000 Odense

Med anderledes og nye koncertformer skal publikum og musikere mødes på tværs af genrer. Dette ligger til grund for Via Artis Konsort's nye 'kasket' som koncertarrangør, BRO. En af vores fire planlagte koncerter bliver en dobbeltkoncert med Afenginn og Vesselil, og kommer til at foregå på Dynamo - Workspace for circus & performing arts, Odense Havn den 2. November kl. 20. Koncerterne er støttet af Kulturkontakten Odense og Statens Kunstfond

Første koncert på programmet er Vesselil en dansk strygetrio med kontemporær folkemusik på programmet. Besætningen udgøres af violin, bratsch og cello, og sangen har en central rolle i musikken. De tre unge musikere vægter det personlige udtryk højt og sætter et unikt præg på den nordiske folkemusiktradition. De har gravet i mulden af den nordiske sangskat, ført den frem til nutiden og flettet den sammen med egne kompositioner og improvisatoriske elementer.

Læs mere om Vesselil koncerten her: https://www.facebook.com/events/272202113393144/

Anden del af koncert programmet udføres af Afenginn, der siden de i 2002 kom frem som et frækt og uregerligt barn, har udviklet sig til et af de mest fremtrædende, unikke og kompromisløse bands på den danske folk- og verdensmusikscene. De har modtaget et hav af priser og udmærkelser og turneret over det meste af kloden med deres originale og grænseløse musik. Med på scenen medbringer Afenginn et instrumentarium bestående af violin, mandolin, klarinet, trombone, marimba, piano, cello, bas, sang og to trommeslagere og skaber en musik der vokser ud fra et krydsfelt af klassiske klanguniverser, skramlede beats, skæve melodier, nordisk og østeuropæisk folketone blandet med subtile elektroniske virkemidler der bryder de akustiske lydlandskaber. 

 Læs mere om Afenginn koncerten her: https://www.facebook.com/events/276370989646246/

Der vil være en pause på cirka 20 minutter undervejs i programmet

Billetter i forsalg 

Alm. 115kr. plus gebyr på 13,61kr.

Studerende og pensionister 80kr. plus gebyr på 10,99kr.

Børn og unge U. 16år 45kr. plus gebyr 8,36kr.

Salg i døren

Alm. 150kr.

Studerende og pensionister 120kr.

Børn og unge U. 16år 80kr.

Voksen

Salg lukket

Studerende/Pensionister

Salg lukket

Børn og unge u. 16

Salg lukket

Handikap hjælper skal følge med en handikappet med gyldigbillet

Salg lukket