spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Koncert med VINDERNE AF VM I ROCK 2023 Jim & De lysende såle MOJO TORSDAG D. 4/4 kl. 19.00

Afholdt event

Koncert med VINDERNE AF VM I ROCK 2023 Jim & De lysende såle MOJO TORSDAG D. 4/4 kl. 19.00

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

04 apr 2024 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

LYROCK OM MENNESKETS NATUR I KULTUREN

Nyskabende rockband baseret på digterfilosoffen Jim Nydam Bjerregaards tekster på vej frem med sin helt egen stil og tone!

Vinder af VM I ROCK 2023 og genrebestemt ’Lyrock’ af Sort Sols trommeslager og dommer Tomas Ortved i det enige dommerpanels kåringstale:

”En digter som sanger? Det kan man da ikke, men han gjorde det sublimt! De førte spoken word-traditionen et skridt videre, så det på interessant vis blev integreret i musikken. De havde noget på hjerte, og samtidig havde de en fest! Der er lyrik, og der er rock, og denne aften blev en ny genre født: Lyrock – Og det vandt de på! – Tillykke…”

Dommer Trine Trash (Lydsyn, Fastpoholmen, Betontraume):

”Vi elsker Jim & De lysende såle pga. deres originalitet og pga., de var i stand til at være en fælles krop.”

Dommer Peter Sandorff (Hola Ghost):

”Hvem vil jeg helst drikke fadøl med resten af aftenen? Jeg endte med at sige, at dem, jeg helst vil sidde og drikke øl med resten af aftenen – det var sgu Jim og holdet: Det var eddermame god musik, dejlig musik, og hvis jeg skulle vælge et band, som jeg helst vil høre en hél koncert med, så er det altså dem.”

Også udvalgt blandt bands på Sjælland til at stille op i POPKORN NORDIC 2023.

Rockbandet er baseret på digteren og filosoffen Jim Nydam Bjerregaards digte og sange, der har sans for både glæde, alvor og humor i vores eget og fælles liv. Jim hører musik, når han skriver sin lyrik – og derfor bærer numrene naturligt præg af den sammensmeltning, der ligevægter indholdet og formen. Tilgangen er eksperimenterende og live-præget, hvilket sikrer lyst og nærværsintensitet.

EP ’Alt er i morgen’ (1/6-2023): https://jimdelysendesaale.lnk.to/EP1

Koncertvideoer på Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100077884044543&sk=videos

YouTube-kanal: https://www.youtube.com/@JimogDelysendesale

Hjemmeside: https://jim-og-dls.dk

Vinter-forår 2024 udvider de deres repertoire i en endnu mere nyskabende og genrevarieret retning. De spiller koncerter på gode spillesteder, f.eks. Mojo, 28 Live Bar, Rust og Bartof. Spiller forår-sommer på andre steder og festivaler, f.eks. Copenhagen Jazz Festival – inden de efterårsindspiller!

Medlemmer:

Jim Nydam Bjerregaard (Stemme)

Markus Mohr (Guitar)

Jakob Neumann (Trommer)

Nikolas Borrel-Jensen (Guitar)

Peter Nørtoft (Orgel)

Nicolai Bonde Hansen (Guitar)

Morten Vestergaard Fisker (Bas)

Lokation

Mojo, Løngangstræde 21C, 1468 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .