Koncert: Mellemblond + Per Kristensen

17 aug 2018 kl. 20:00 - 23:59

Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København

Oplev lyrisk intelligens og rockpoetiske ballader med stærke budskaber, når Kristoffer Munck Mortensen, også kendt som Mellemblond, giver koncert i Osramhuset bakket op af et stjernehold af musikere. Vi fuldender aftenen med vores legendariske protestsanger Per Kristensen.

Siden 2009 har den danske sangskriver Kristoffer Munck Mortensen under navnet Mellemblond sat nye standarder for, hvordan dansksproget rock kan lyde. Det er i årenes løb blevet til fem Steppeulv-nomineringer og stor anmelderros for både musikken og teksterne. Den 4. maj udkom Mellemblonds seneste album, Guldlokzonen, som Kristoffer selv beskriver som en intim og ærlig popballade med kærlighedssange om både den lyse og mørke romantik. Mellemblond er lyrisk intelligent og følger en unik rød tråd mellem vokal og tekstunivers.
Mellemblonds eneste rigtige medlem Kristoffer Munck Mortensen er til koncerten bakket op af et stjernehold af musikere bestående af Jakob Falgren og Jakob Høyer, der for tiden begge spiller fast med Trentemøller på bas og trommer. Derudover er keyboardtroldmand og jazzpianist Simon Toldam trådt til, hvilket skaber en unik platform for en af landets mest ekvilibristiske og samtidig følsomme guitarist og rockpoet, Kristoffer Munck Mortensen.

Lyt til første single fra albummet Guldlokzonen ”Elsk og bliv elsket” her: https://www.youtube.com/watch?v=DEGnBeKfGKs

Kort om sangen beskrevet af Kristoffer Munck Mortensen:

”Et af de første numre jeg begyndte at arbejde med hjemme. Fik et elektronisk beat op at stå og var hurtigt et helt andet sted henne end vanligt. Tænkte lidt på numre fra CV’s Sjælland undervejs, men det endte et tredje sted”.

MERE OM PER KRISTENSEN TBC

Koncert: Mellemblond + Per Kristensen

Salg lukket