eventet sluttede

Koncert: Rasmus Nelausen

DKK 40,00

Sted

Dato

20 apr 2018 kl. 19:30 - 20:30

Beskrivelse

Den 20. april giver den lovende unge singer/songwriter Rasmus Nelausen koncert i Kulturhuset No1 i Tølløse.

Rasmus Nelausen er 23 år og har siden sommeren 2016 været i gang med at slå sine rødder fast i det danske sangskrivermiljø. Halvdelen af hans liv har været fyldt med musik, med guitaren som hovedinstrument. Og det kan høres i hans sange, der ofte er prægede af melodiøst guitar spil. Siden han sprang ud som soloartist i 2016, har han optrådt rundt omkring i Danmark på diverse spillesteder og private festivaler. Det er også blevet til optrædener på Skvulp Festival, Tønder Festival og Copenhagen Songwriters Festival samt jobs i Tyskland og Norge.

Rasmus sange tager udgangspunkt i egne erfaringer og følelser, hvilket medvirker til nogle dybt personlige og følsomme sange om emner, alle kan relatere til; Kærlighed, længsel, tvivl, glæde, sorg. Disse tunge emner bliver brudt i hans danske sange, hvor han har en mere legende og humoristisk tilgang til sangskrivningen, der komplimentere repertoiret og sørger for, at der er plads til et lille grin.

I December 2017 udgav han EP'en ”If Strange Days Return”, den blev udgivet digitalt igennem pladeselskabet Oak Mountain Black Swamp.

Hør smagsprøver på Rasmus musik på Soundcloud og Facebook:
www.soundcloud.com/nelausen

www.facebook.com/rasmusnelausenmusic

Arrangør

Lokation

Kulturhuset No1 Kulturhuset No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .