Koncert: Tonerne af Anna Ancher

18 mar 2020 kl. 18:30 - 19:00

SMK – Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København

Om arrangementet

Tag med på en musikalsk rejse, når pianist August Rosenbaum lader sig inspirere af Anna Anchers univers og sætter toner til kunsten i en eksklusiv improvisationskoncert ved museets flygel.

August Rosenbaum er en alsidig pianist, komponist og producer og efterhånden et veletableret navn på den danske musik- og kunstscene. Han har været nomineret til den skandinaviske Nordic Music Prize, komponeret musik til kunst, teater og film både nationalt og internationalt - samt samarbejdet med kunstnere som Rhye, Robin Hannibal, Kendrick Lamar, Kim Gordon og Kindness.

Hans seneste album Vista (2017) og EP Rasa (2018) blev produceret af Grammy-nominerede producent Robin Hannibal og vandt prisen for "Bedste alternative album" på Danish Music Awards 2018.

Godt at vide
Arrangementet er gratis med SMK Årskort, men kræver at du henter særbillet. 

Har du årskort, så husk at medbringe det til scanningen af billetter. Gratis ledsager-fordelen gælder kun regulær entré og er undtaget særlige arrangementer som dette.

Hvis du har et 1+1 årskort skal din ledsager have en ledsagerbillet. 

Arrangementet er en del af SMK Onsdag og støttet af Bikubenfonden.

Arrangmentet foregår i SMK's auditorie.

Om SMK Onsdag
Hver onsdag holder vi åbent til kl. 20. Du kan tage med på en art talk og opleve SMK’s udstillinger om aftenen. Og så byder vi altid på en særlig overraskelse i form af eksempelvis koncertomvisninger, ballet og workshops.

Om udstillingen

"I hendes malerier fandtes noget som ingen af os andre ejede i samme grad, en stille hengivenhed til opgaven og en kolorit som var så mættet og saftig at man nød den som moden frugt.”

Sådan skriver den svenske maler Oscar Björck i sine mindeord om den danske maler Anna Ancher (1859-1935).

Kom helt tæt på en kunstner, der var meget mere moderne end hendes samtid indså, når vi til foråret inviterer til et nyt blik på Anna Ancher.

Udstillingen er tilrettelagt i samarbejde med Skagens Kunstmuseer.

Flere oplevelser?
I anledning af forårets store hovedudstilling Anna Ancher inviterer vi til omvisninger, koncerter og meget mere. 

Se hele programmet

Bikubenfonden støtter eksperimenterende formidling