Spring til hovedindhold

Koncert Vincent Ryder

Koncert Vincent Ryder

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

24 okt 2024 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Velkommen til åben efterskolekoncert med Vincent Ryder. Efterskoleeleverne arrangerer og deltager ved koncerten. Koncerten varer 2 x 45 min.

Der vil før og efter koncerten være mulighed for at købe sodavand, kaffe og snacks i skolens cafe.

Dørene åbner kl. 19.15

Vi sesVINCENT RYDER LIVE 2024

20-årige Vincent Ryder, stjerneskuddet fra Generation Z, spiller koncerter i Danmark hele 2024!

Hvis Bowie og Prince havde fået et kærlighedsbarn, ville det lyde som danske Vincent Ryder. Den unge musiker er en kompromisløs og følsom rebel anno NU. Den 13. oktober udkom hans debutalbum ’The End of The World on TV’, hvor han forsøger at sætte sin generations tanker, følelser og problematikker på vers - og på spidsen. Han har nemlig en klar appel. Til både sine jævnaldrende og alle os andre.

Musikken betegner Vincent selv som apokalyptisk protestpop og artrock og på sit debutalbum går han frygtløst på hugst i genrer som fx

indierock, funk og tango og stikker indimellem også en ivrig pote i punken.

Sangene fra det anmelderroste debutalbum står om muligt endnu stærkere live og SKAL opleves! Til koncerterne har Vincent samlet dette stærke hold:

Vincent Ryder - voc, gtr

Vicky Singh (Sanne Salomonsen, Christopher m.fl.) - gtr, kor

Johannes Blöndal Wamberg (Tabloid, Coco O m.fl.) - gtr

Felix Ewert (Drew Sycamore, Andreas Odbjerg m.fl.) - trommer

Aske jacoby (soloprojekter, CV Jørgensen m.fl.) - bas, kor

Arrangør

Lokation

Vandel Efterskole, Grindstedvej 37, 7184 Vandel

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori