Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Koncertaften med klassisk iransk musik

Afholdt event

Koncertaften med klassisk iransk musik

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

25 apr 2024 kl. 19:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Christianshavns Beboerhus inviterer til en aften, som dykker ned i den klassiske, iranske musik med et kort oplæg og to koncerter, der repræsenterer forskellige udtryk for den spændende iranske musiktradition.

Entré: 80 kr.

Dør: 19.00

Den klassiske iranske musik byder på et væld af forskellige udtryk, former og instrumenteringer. Et fællestræk er dog, at den - modsat den vestlige klassiske musik - er baseret på improvisation indenfor en fastlagt ramme, og at musikerne, i stedet for et system fokuseret på akkorder og harmoni, tager udgangspunkt i et musikalsk motiv, der har bestemte følelsesmæssige og idemæssige associationer. Dette er med til at gøre den iranske musik mere kompleks i forhold til melodi, frasering og rytmik end det meste af den vestlige musik.

Inden koncerterne byder Nikolai Brix Vartenberg på en kort introduktion til Mellemøstens musik. Nikolai Brix Vartenberg har beskæftiget sig med Mellemøstens musik gennem en årrække og har undervist i Mellemøstens musikhistorie på Rytmisk Musikkonservatorium.

PROGRAM

19.30 Oplæg om iransk og Mellemøstlig musik v. Nikolai Brix Vartenberg

20.15 Bamdad (Iran)

21.15 Faramarz Amirian (Iran)

BAMDAD (Iran)

Bamdad’s musik er baseret på klassisk, iransk musik med dybe i både den iranske kultur og historie. Trioen spiller både traditionelle melodier og sange komponeret af Matin Peymani og Arman Haddadzadeh.

Naser Eslami: tombak & dayereh

Matin Peymani: tar & setar

Arman Haddadzadeh: santour

FARAMARZ AMIRIAN (Iran)

Faramarz Amirian spiller på strengeinstrumenterne tambur og setar, og sammen med Shahram Alqasi og Kaveh Mohammadi fremfører han klassisk iransk musik på både kurdisk og farsi.

Faramarz Amirian: tambur & setar

Shahram Alqasi: Daf

Kaveh Mohammadi: Tanbur & daf

Lyt: https://www.youtube.com/watch?...

Støttet af Statens Kunstfond og Københavns Kommunes Musikudvalg

Lokation

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .