spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Konference: Crafting Business - Crafting Opportunities

Afholdt event

Konference: Crafting Business - Crafting Opportunities

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

02 maj 2019 kl. 09:00 - 03 maj 2019 kl. 12:30

Beskrivelse

Sæt 2 formiddage af til inspiration, netværk og debat om forretningsinitiativer og muligheder indenfor kunsthåndværk og design i Danmark og Norden. Konferencen afholdes den 2.-3. maj 2019 på Nordatlantens Brygge i København under Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2019. 

Mød en diversitet af forretningsmuligheder og modeller for nutidens nordiske kunsthåndværk og design. 14 fagfolk og professionelle danske og nordiske udøvere fortæller om, hvad de gør, og hvordan de ser muligheder for at styrke feltet i fremtiden. Med i konferencen er også 2 workshops af hhv. Design 2 Innovate og designer Margrethe Odgaard.

Moderator: kunsthåndværk- og designjournalist Charlotte Jul 

Dag 1 byder på korte præsentationer af fagfolk, der giver indblik i, hvordan kunsthåndværk/design kan skabe forretning med perspektiver fra galleristen, kommunikationsbureauet, den bæredygtige fortælling, Nordisk Kulturfond og mange flere. Dagen afsluttes med en erhvervsworkshop ved Design 2 Innovate.

Dag 2 byder på oplæg af professionelle nordiske udøvere, der viser og fortæller om deres aktuelle projekter. Dagen afsluttes med en farveworkshop af designer og Biennaledeltager Margrethe Odgaard.

Begge dage vil der være rig mulighed for debat og spørgsmål. Moderator Charlotte Jul sørger for at stille skarpt på de forskellige indlæg.

Konferencen foregår på øverste etage i Nordatlantens Brygge i forlængelse af Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2019.

Arrangør: Danske Kunsthåndværkere & Designere, DKoD. 

Pris for medlemmer af DKoD: 100 kr. + billettogebyr (inkluderer frokost på dag 1) 

Pris for ikke-medlemmer: 200 kr. + billettogebyr (inkluderer frokost på dag 1)

Entré til Biennaleudstillingen er inkluderet i prisen.

Se det komplette program her: https://dkod.dk/konference-cbco-2019/ 

Læs om hvordan du bliver medlem af Danske Kunsthåndværkere & Designere: https://dkod.dk/bliv-medlem/

Billedet er fra Margrethe Odgaaards POPSICLE INDEX WORKSHOP, 2019 

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .