Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Konference: Naboskab i udsatte boligområder

Afholdt event

Konference: Naboskab i udsatte boligområder

Fra Gratis

Sted

Dato

08 nov 2017 kl. 09:30 - 15:00

Beskrivelse

Hvordan styrker vi naboskabet i landets udsatte boligområder? Hvem har de gode erfaringer? Det kan du få inspiration og svar på, når CFBU’s naboskabskonference løber af stabelen den 8. november 2017. Her vil blandt andet være teoretisk funderede oplæg, resultater fra CFBU’s evalueringer og konkrete eksempler fra praksis.

Naboskabet i de udsatte boligområder har det ikke helt så godt som på landsplan. En tidligere undersøgelse CFBU har foretaget viser, at kun omkring 32% af beboerne i de udsatte områder vurderer naboskabet til at være positivt, mens det på landsplan er hele 75%. Der ligger derfor en vigtig opgave for kommuner, boligorganisationer og boligsociale helhedsplaner i at styrke naboskabet.

Svage sociale relationer mellem beboere er bl.a. et problem, fordi det gør det svært at bringe ressourcer og netværk i spil, når en negativ udvikling i boligområdet skal vendes. Der er derfor et markant behov for at underbygge en positiv udvikling, hvor beboernes tilhørsforhold styrkes og engagementet i boligområdet fremmes.

Målgruppe: Konferencen henvender sig til boligsociale og kommunale medarbejdere, der arbejder med eller har interesse i at styrke naboskabet i udsatte boligområder

Tilmeldingsfrist: 3. november 2017. Husk at angive navn, e-mail og organisation, når du tilmelder dig. Deltagelse er gratis.

Spørgsmål: Spørgsmål vedrørende konferencen rettes til Anne Maria Foldgast (amf@cfbu.dk) eller Philip Zacho Kuipers (pzk@cfbu.dk)

-------------------------------------------------------

Program:

09.00-09.30: Tjek ind med kaffe og croissanter

09.30-09.40: Velkomst v. Centerleder Birgitte Mazanti, CFBU

09.40-10.00: Hvorfor er naboskab vigtigt? Ved specialkonsulent Anne Maria Foldgast, CFBU, med udgangspunkt i CFBU's undersøgelser af flyttemønstre og naboskab

10.00-10.30: Hvordan arbejder vi teoretisk med naboskab? Ved konsulent Louise Aner fra Naboskaber.dk

10.40-11.30: Byhaver som katalysator for bedre naboskab. Resultater fra CFBU's rapport "Byhaverne i Vapnagaard" ved konsulent Søren Brink Larsen, CFBU, og oplæg ved projektleder Eline Lange Hansen, som fortæller om arbejdet med at etablere fælleshaver i udsatte boligområder.

11.30-12.30: Frokost

12.30 - 13.20: Naboambassadører gør en forskel i Vollsmose. Resultater fra CFBU's rapport 'Naboambassadører' v. specialkonsulent Anne Maria Foldgast, CFBU, og oplæg med Veronica Hansen fra Vollsmose Sekretariatet

13.20-13.45: Kaffe og kage med mulighed for at strække benene og hilse på kollegaerne

13.45-14.15: Unge som medspiller i naboskabet v. Rasmus Christensen, Urbanplanen/partnerskabet

14.15-14.45: Arbejde med frivillighed i et bystrategisk perspektiv v. programleder Henning Winter fra Frivillig Aarhus 2018

14.45 - 15.00: Afslutning og tak for i dag v. Centerleder Birgitte Mazanti, CFBULokation

Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer