Foreningen for børn med angst inviterer til konference om børn og unge med angst, i Fællessalen på Christiansborg. 

Vi vil gerne have, at det bliver en konference hvor man som forældre, kan få viden om angst og hvilke muligheder der er for behandling og hjælp.

Konferencen bliver lavet i samarbejde med Forlaget Lindhardt og Ringhof, og det er igennem folketingsmedlem Trine Torp (SF) at det er muligt at afholde konferencen på Christiansborg.

Det siges at hvert 10 barn har angst/bekymringer i sådan en grad at det hæmmer dem i deres hverdag. Foreningen for børn med angst oplever at det er svært for forældre at gennemskue, hvad der skal til for at få den rette hjælp. Vi oplever, at forældre bliver fanget imellem sektorerne, og det kan føles som om, at man som forældre bliver sendt rundt i ring, og at ingen vil tage det endelige ansvar for at yde den hjælp, der er nødvendig.

Til konferencen kan man møde andre forældre som står i samme situation som en selv, og få en oplevelse af at man ikke er alene. Konferencens henvender sig til alle, både forældre og pårørende til børn/unge med angst, fagprofessionelle, politikere og andre der har interesse i, at få mere viden om børn og unge med angst.
Der er begrænset pladser, så skynd dig at købe billet hvis du vil med.

Det endelige program for konferencen er ikke helt på plads endnu, men vi kan fortælle at der vil blive et oplæg med hjerneforsker og speciallæge i psykiatri, Peter Lund Madsen, hvor han vil fortælle om angst hos børn og unge.
​Det foreløbig program:Kl. 10.30 kaffe

Kl. 11.00 velkommen, og optakt til dagen med blandt andre Trine Torp (SF), Lotte Lykke Simonsen (Forlaget Lindhardt og Ringhof), Mia Kristina Hansen (formand for Foreningen for børn med angst) og en hemmelig gæst.

Kl. 11.45 Hjerneforsker og speciallæge Peter Lund Madsen - fortæller om angst

Kl. 12.30 Frokost

Kl. 13.00 ”speed talk” med fagprofessionelle hvor finder man hjælpe til sit barn med angstKl.

14.00 kaffeKl.

14.15 Politisk debat Kl. 15.15 Afslutning og opsamling på dagenKl.

16.00 Farvel

Der er plads til 130 personer, og det koster kr. 50.00 kr. + gebyr, at deltage i konferencen. Du kan købe billet her: https://billetto.dk/e/konference-om-born-og-unge-med-angst-billetter-413305
På grund af sikkerhedskontrollen på Christiansborg, er det vigtig at du kommer i god tid til konferencen, indgangen åbner kl. 10.00.

Vi er en gruppe forældre og pårørende til børn med angst der har stiftet Foreningen for børn med angst. Foreningen er en del af SIND, og du kan melde dig ind i på http://boernmedangst.dk/bliv-medlem/.
Formålet med Foreningen er at hjælpe børn med angst og deres forældre, til at få en lettere vej gennem det etablerede system. Foreningen vil arbejde for at sikre at børn og forældre altid kan finde hjælp og støtte, blandt andet ved hjælp af information på foreningens website. Foreningen vil arbejde for at få skabt forståelse og tolerance for børn med angst og deres forældre/pårørende

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke