Event aflyst

Konference om børn og unge med angst

DKK 50,00

Sted

Dato

06 mar 2021 kl. 11:00 - 16:00

BeskrivelseForeningen for børn med angst inviterer til konference om børn og unge med angst, i Fællessalen på Christiansborg. 

Vi vil gerne have, at det bliver en konference hvor man som forældre, kan få viden om angst og hvilke muligheder der er for behandling og hjælp.

Konferencen bliver lavet i samarbejde med Forlaget Lindhardt og Ringhof, og det er igennem folketingsmedlem Trine Torp (SF) at det er muligt at afholde konferencen på Christiansborg.

Det siges at hvert 10 barn har angst/bekymringer i sådan en grad at det hæmmer dem i deres hverdag. Foreningen for børn med angst oplever at det er svært for forældre at gennemskue, hvad der skal til for at få den rette hjælp. Vi oplever, at forældre bliver fanget imellem sektorerne, og det kan føles som om, at man som forældre bliver sendt rundt i ring, og at ingen vil tage det endelige ansvar for at yde den hjælp, der er nødvendig.

Til konferencen kan man møde andre forældre som står i samme situation som en selv, og få en oplevelse af at man ikke er alene. Konferencens henvender sig til alle, både forældre og pårørende til børn/unge med angst, fagprofessionelle, politikere og andre der har interesse i, at få mere viden om børn og unge med angst.
Der er begrænset pladser, så skynd dig at købe billet hvis du vil med.

Det endelige program for konferencen er ikke helt på plads endnu, men vi kan fortælle at der vil blive et oplæg med hjerneforsker og speciallæge i psykiatri, Peter Lund Madsen, hvor han vil fortælle om angst hos børn og unge.
​Det foreløbig program:Kl. 10.30 kaffe

Kl. 11.00 velkommen, og optakt til dagen med blandt andre Trine Torp (SF), Lotte Lykke Simonsen (Forlaget Lindhardt og Ringhof), Mia Kristina Hansen (formand for Foreningen for børn med angst) og en hemmelig gæst.

Kl. 11.45 Hjerneforsker og speciallæge Peter Lund Madsen - fortæller om angst

Kl. 12.30 Frokost

Kl. 13.00 ”speed talk” med fagprofessionelle hvor finder man hjælpe til sit barn med angstKl.

14.00 kaffeKl.

14.15 Politisk debat Kl. 15.15 Afslutning og opsamling på dagenKl.

16.00 Farvel

Der er plads til 130 personer, og det koster kr. 50.00 kr. + gebyr, at deltage i konferencen. Du kan købe billet her: https://billetto.dk/e/konference-om-born-og-unge-med-angst-billetter-413305
På grund af sikkerhedskontrollen på Christiansborg, er det vigtig at du kommer i god tid til konferencen, indgangen åbner kl. 10.00.

Arrangør

Vi er en gruppe forældre og pårørende til børn med angst der har stiftet Foreningen for børn med angst. Foreningen er en del af SIND, og du kan melde dig ind i på http://boernmedangst.dk/bliv-medlem/.
Formålet med Foreningen er at hjælpe børn med angst og deres forældre, til at få en lettere vej gennem det etablerede system. Foreningen vil arbejde for at sikre at børn og forældre altid kan finde hjælp og støtte, blandt andet ved hjælp af information på foreningens website. Foreningen vil arbejde for at få skabt forståelse og tolerance for børn med angst og deres forældre/pårørende

Lokation

Christiansborg Slot Christiansborg Slot, Prins Jørgens Gård 1, Fællessalen, 1218 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .