Konference: Prioritering i sundhedsvæsenet

Lyngby Torv 17, 2800 Kongens Lyngby
14 mar 2020 kl. 10:00 - 14:30
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Sundhedsvæsenet er kernen i det danske velfærdssamfund, men sundhedsvæsenet er også under et stigende økonomisk og ressourcemæssigt pres. I Region Hovedstaden kommer der en stor stigning i antallet af helt små børn i de kommende år, og vi lever vi længere, hvilket stiller nye krav til sundhedsvæsenet.

Samtidig udvikles der helt nye behandlingsmetoder, personlig medicin og som borgere er vi med hjælp af Doktor Google aldrig langt fra at kunne slå nye og spændende behandlingsmuligheder op. Det offentlige sundhedsvæsen er under pres fra flere sider. Det er ikke uendeligt med økonomi, så hvad stiller man op med de stigende medicinpriser og nye dyre behandlingstyper? Og hvis vi får styr på økonomien, hvordan sikrer vi os så tilstrækkeligt med kompetent sundhedspersonale til at udføre behandlingerne og plejen af os?

Det sætter vi konservative fokus på, når vi d. 14.marts byder til sundhedspolitisk konference med temaet “Prioritering i sundhedsvæsenet”. Her vil du blandt andre kunne høre perspektiver fra: Professor og sundhedsøkonom Kjeld Møller Pedersen, medlem af Medicinrådet Hanne Rolighed Christensen og professor i intensiv medicin på Rigshospitalet Anders Perner.

De vil sammen med en række øvrige oplægsholdere give os en tour de force igennem sundhedsvæsenets udfordringer og muligheder når det kommer til prioritering. Vi afslutter dagen ved at Det Konservative Folkepartis gruppeformand i Region Hovedstaden Christoffer Buster Reinhardt byder op til et dilemmaspil om prioritering i sundhedsvæsenet. For i sidste ende er prioritering også politik, og det skal vi som medlemmer af et politisk parti ture at diskutere.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke