Konference & Workshop om sociale medier

eventet sluttede

Konference & Workshop om sociale medier

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

21 nov 2013 kl. 15:00 - 20:30

Beskrivelse

Konference og Workshop om sociale medier: Bliv klogere på hvordan de kan gavne din virksomhed!

I anledning af Danmarks Vækst- og Iværksætteruge inviterer Stevns Erhvervsråd til Konference og Workshop om sociale medier. Hør om de nyeste trends, få konkrete tips til at bruge Facebook, LinkedIn og Google+ og bliv klogere på, hvordan de sociale medier kan gavne din virksomhed!

Gratis Konference

15.00 Velkomst v/Erhvervschef Thomas Christensen
15.10 “Brug de sociale medier til at udvikle og sælge nye produkter” v./Signe Skov-Hansen, leder af Innovationsskonsortiet Communitybaseret Innovation
16.00 Pause
16.15 “10 tips til Facebook og LinkedIn” v/Carsten Holløse, Væksthus Sjælland
16.45 “Kom i gang med Google+” v/Thomas Zacchi, Intoto Online Markedsføring
17.15 Paneldiskussion med oplægsholderne

Workshop
18.00 Spisning
18.30 Præsentation af deltagere
19.00 Workshop: Bliv klogere på hvordan Facebook/Google+/LinkedIn konkret kan gavne din virksomheds markedsføring og salg.

Workshop med spisning koster 100 kr ex. moms for virksomheder, inkl. moms for privatpersoner (prisen på Billetto er inkl. moms)

Du kan både købe én samlet billet til konference og workshop, men du kan også vælge kun at købe billet til enten konferencen eller workshoppen.

Vi glæder os til at se dig!

Lokation

Hårlev Hallens Café, Industrivej 39, 4652 Hårlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .