Konfirmations makeup

04 apr 2020 kl. 10:00 - 14:00

Højeløkkevej 18b, 5690 Tommerup

Johanne Døi har de sidste 7 år; tilegnet sig unikke evner som selvlært makeupartist. Ved kombination af hendes enorme kreativitet og en masse Youtube videoer, har hun opnået en skarp faglighed. På nuværende tidspunkt er hun frisørelev. Her laver hun alt almindeligt frisørarbejde og deltager der ud over også i konkurrencer - både nationalt og internationalt.

Konfirmations makeup er ifølge Johanne en meget individuel ting. Fokuspunktet for hende er at kunne hjælpe den enkelte og lære fra sig. Hun mener den bedste forudsætning for at lære, er ved selv at have hænderne med samt at turde fejle - så man kan forsøge til det lykkedes. Hendes undervisning tager derfor udgangspunkt i små oplæg fra hende, øvelser og udarbejdelse af individuel konfirmations makeup. 

”Det er enormt vigtigt at man ligner sig selv, i sin bedste udgave. Det er unge piger, der f.eks. kan opleve lidt urenheder og det betyder ikke at alt skal dækkes fuldstændig til. Noget der er let og yndigt er passende”- Johanne Døi

Til daglig møder Johanne mange forskellige mennesker i salonen og hun er derfor vant til at imødekomme kunderne. Her underviser hun hver enkel i; hvad der er det bedste for dem og deres hår.

Kurset tager udgangspunkt i; de makeup-produkter du allerede har liggende i skuffen. Lån lidt af din mor, storesøster eller andre, hvis du ønsker at supplere og ellers medbringer Johanne også en mindre række produkter der kan arbejdes med. 

Program:

Kl. 10:00-10:45: Oplæg

- Oplæg m. Johanne Døi

- Teknikker

Kl. 10:45-12:00: Forberedelse

- Arbejde med udtryk

- Planlægning af egen makeup

- Øvning af teknikker

Kl. 12:00-12:30: Frokost

Kl. 12:30-14:00: Prøvelægning

- Øvning af teknikker

- Prøvelægning

- Konfirmations-mappe

Prisen inkluderer; fuld forplejning, 4,5x makeup-lektioner, 1x mappe med billede mm.