Konflikthåndtering i hverdagen

Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg
12 maj 2020 kl. 14:00 - 17:00
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

Bliv bedre til at navigere i hverdagens små konflikter

Det moderne arbejdsliv stiller høje krav til dine kommunikations- og samarbejdsevner. Mange fagligheder arbejder sammen på tværs og samtidig skal du navigere i organisationsforandringer, effektiviseringstiltag og implementering af nye it-systemer.

Det kræver en høj grad af fleksibilitet i dine personlige og sociale kompetencer og ikke mindst din evne til at håndtere uenigheder og uoverensstemmelser.

Misforståelser mellem mennesker opstår dagligt. Det gør konflikter også! De er naturlige og et grundvilkår og er i sig selv hverken gode eller dårlige. Det er din håndtering af dem, der afgør, om en konflikt skaber frustration og splid eller inspiration, forbedret forståelse og styrket samarbejde.

Mange af os bryder os ikke om uenigheder og gør hvad vi kan for at dukke os, køre under radaren, glatte ud, flytte fokus eller snakke uden om for at undgå at være i en konfliktfyldt situation. Andre ser enhver uenighed som en anledning til at overbevise andre om, at deres måde at se verden på er den rigtige og kæmper gerne for at vinde sagen.

De færreste af os er bevidste om vores egen andel i, at uoverensstemmelser udvikler sig til konflikter, som vi har svært ved at håndtere på en måde, så både trivsel og relationen består. Det er præcis det, workshoppen stiller skarpt på.

Det tager du med dig hjem:

• Øget bevidsthed om, hvilke motiver og behov forskellige mennesker har

• Indsigt i egne og andres konfliktstile

• Viden om hvordan konflikter opstår og udvikler sig

• Inspiration til hvad du gør for at undgå, at konflikter eskalerer

• Metoder til klart at udtrykke egne behov og ønsker

Workshoppen giver inspiration til, hvordan du og dine kolleger kan bidrage til at skabe sunde samarbejdsrelationer med plads til forskelligheder og uenigheder.

Kursusleder

Charlotte Køster Mikkelsen, coach, mediator og indehaver af CharlotteCoaching, har en kandidatgrad i psykologi og samfundsfag og er efteruddannet inden for mediation og Enneagrammet.

Charlotte kombinerer sin akademiske baggrund med et medmenneskeligt og ligeværdigt menneske- og livssyn. Som coach arbejder hun især med de udfordringer, der opstår, når mennesker er udfordret i jobbet eller når et konfliktfyldt samarbejde skaber mistrivsel.

Hun fungerer som sparringspartner for ledere, som har brug for hjælp til at håndtere de daglige udfordringer med personaleledelse, kommunikation, feedback, konflikthåndtering, krisestyring etc.

Charlotte har igennem en årrække samarbejdet med FAOD om at udvikle workshops målrettet arkitekter og designere og arbejder tæt sammen med konsulenthuset THINK ABOUT IT, som er en af landets førende eksperter, inden for ledelse, teamudvikling og Enneagrammet.

Arkivfoto: Ulrik Jantzen

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke