KONGEHUSET PÅ FÆRØERNE – Nordatlantiske Filmdage 2021

Strandgade 91, 1401 København
09 okt 2021 kl. 17:00 - 18:40
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

Kongehuset, Færøerne og rigsfællesskabet er i fokus, når Jakob Gottschau og Martin Breum viser og drøfter deres nye tv-dokumentar. Oplev også sangerinden Greta Svabo Bech.


KONGHUSET PÅ FÆRØERNE
Kronprins Frederik udforsker det moderne Færøerne – kommer på dykkertur i den enestående tangskov, til havs med fiskeren og på besøg hos blandt andre sangerinden Greta Svabo Bech. Imens fortæller Dronning Margrethe – for første gang til en tv-udsendelse – om både de personlige og historiske bånd mellem kongehuset og færingerne. 

Jakob Gottschau og Martin Breums tv-dokumentar (lavet til DR) viser, hvordan kongefamilien arbejder på at sikre stærke relationer til Færøerne og dermed fastholde Rigsfællesskabet. Og de populære kongelige besøg har i generationer været en vigtig del af denne indsats.

Efter visningen besvarer Jakob Gottschau og Martin Breum spørgsmål fra salen, før Greta Svabo Bech afrunder arrangementet med en sang.


ARRANGEMENTET
Kongehuset på Færøerne varer 57 min. og arrangementet ca. 100 min. (inkl. debat). Filmsalen og dens café åbner 45 min. før visningen. Der er unummererede siddepladser. Kom gerne i god tid.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke