Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Konger og Kakao

Afholdt event

Konger og Kakao

Fra DKK 30,00

Sted

Flere tidsrum

22 februar 2022 - 24 februar 2022
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Medrivende historier og varme smagsoplevelser på Lejre Museum

For længe siden boede der en storslået kongemagt ude i Lejre ved navn Skjoldungerne. Historierne fortæller, at de var efterkommere af Kong Skjold, der var søn af selveste guden Odin.

Men hvem var disse sagnomspundne skjoldunger? Og hvilke spændende eventyr kom de ud på?

Kom og besøg Lejre Museum i vinterferien og find ud af det, når vi åbner indenfor i varmen og dykker ned i de guddommelige og spændende historier fra jernalderen og vikingetiden - dengang Lejre var Danmarks vugge!

Historierne og eventyrene om sagnkongerne vil blive fortalt igennem museumsudstillingen, hvor vi også vil kigge på nogle af de mest opsigtsvækkende arkæologiske fund. Her vil der vil både være plads til nysgerrighed og fordybelse når vi åbner op for det spændende persongalleri af konger, trolde og nordiske guder.

Efter vi har været i udstillingen, og hvis vejret er til det, tager vi en lille tur hen til skibssætningsruinen i Gl. Lejre, hvor man kan komme helt tæt på og mærke fortiden.

Der vil før og efter historiefortællingerne blive serveret varm og lækker kakao, som man kan lune sig på i vinterens kolde vejr.

Husk praktisk fodtøj og tøj efter vejret. Turen starter og slutter ved Lejre Museum, hvor det er muligt at benytte toilettet samt købe en kop kaffe

Anbefalet aldersgruppe 7-12 år


TID, PRIS OG STED:

22. og 24. februar kl. 11:30-13:00

Voksne: 60kr og børn og unge under 18: 30kr

Billetter købes via billetto.dk

Lejre Museum, Orehøjvej 4B, 4320 Lejre

Din foredragsbillet gælder også som entrébillet til udstillingen samme dag.

Lejre Museum åbner klokken 11.00

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Lejre Museum | Kongerigets Vugge Lejre Museum | Kongerigets Vugge, Orehøjvej 4B, 4320 Lejre

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .