Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kongevandring for familien

Afholdt event

Kongevandring for familien

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

29 juni 2021 - 3 august 2021
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kender I vikingekongerne fra Lejre? Vi kan fortælle jer de vildeste historier om dem! De fik hjælp af de nordiske guder til at styre landet. Det var faktisk selve gudernes konge Odin, der sørgede for, at Danmark fik sin allerførste konge.

Kom med på en oplevelsesrig og sansefyldt tur i kongerigets begyndelse. Vi sætter kroppen i brug og går i kongernes fodspor. Vi skal kæmpe i kongehallen, drikke bjørneblod og mærke de nordiske guder helt tæt på. Det handler om liv og død!

På turen kommer vi forbi nogle af mest imponerede arkæologiske fundsteder i Danmark. Oplev stedet, hvor Danmarks største kongehal i vikingetiden prægede det naturskønne landskab. Det var her, hvor vi fandt “Skelettet i kongehallen”, som kan opleves i museets spotudstilling.

Anbefalet aldersgruppe: 6-10 år

Turen er ca. 2 km lang og varer 1 time. Husk praktisk fodtøj.

Det er muligt at købe is, vand og kaffe i museumsbutikken.

Tid, pris og sted

Alle tirsdage kl 11:00 og 13:00 i hele sommerferien (uge 26-31)

Voksne: 60 kr. Børn og unge 0-17 år: Gratis (Billetbestilling nødvendig). 

Billetten giver også mulighed for besøg i udstillingen på dagen.

Lejre Museum, Orehøjvej 4B, Lejre

Grundet Covid-19 er tilmelding og billetkøb på forhånd nødvendigt.

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Lejre Museum Lejre Museum, Orehøjvej 4B, 4320 Lejre

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .