eventet sluttede

Konkylie Favorites: IVA Queendom + CXCX Chu Chu // RUST

DKK 50,00

Sted

Dato

13 okt 2021 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

IVA QUEENDOM

IVA QUEENDOOM er dansk sangskriver og sangerinde, hendes musik bevæger sig i en melankolsk retning, hvor tanker omkring hvordan verden og kærlighed hænger sammen. I kraft af det instrumentale er musikken med til at definere lyden af IVAs unikke popunivers med sin rå og simple lyd.

IVA queendom er et projekt, hvor man har cuttet alt ind til benet, og i sidste ende har musik altid handlet om én ting, og det er følelser. Simple dog stærke produktioner og en vokal, som kan konkurrere med de helt store internationale navne. Den visuelle identitet er skræddersyet projektet med inspiration fra den amerikanske musikkultur, hvor janteloven ikke er tilstede, og man kan udfolde sig, som man har lyst til og derved bevare sin kunstneriske identitet.

CXCX Chu Chu

Chu Chu er en dansk-kinesisk, engelsk-sproget rapper, der for nyligt er hjemvendt fra Canada og hun er kommet for at indtage den danske musikscene med storm!
Musikalsk laver Chu Chu rytmiske chill-bops. Hendes musik henvender sig til den selvbevidste internet-generation og hendes personlighed skinner altid 100% igennem fra scenekanten. 
Med sine skarpe flows og rim får hun publikum helt med, og hun bringer en høj energi som man ikke kan undgå at blive suget ind i. Du er garanteret at få en fed fest - og noget at tænke over - i selskab med Chu Chu.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .