Konkylie Favorites: IVA Queendom + CXCX Chu Chu // RUST

Guldbergsgade 8, 2200 København
13 okt 2021 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 50,00
Billetter DKK 50,00

IVA QUEENDOM

IVA QUEENDOOM er dansk sangskriver og sangerinde, hendes musik bevæger sig i en melankolsk retning, hvor tanker omkring hvordan verden og kærlighed hænger sammen. I kraft af det instrumentale er musikken med til at definere lyden af IVAs unikke popunivers med sin rå og simple lyd.

IVA queendom er et projekt, hvor man har cuttet alt ind til benet, og i sidste ende har musik altid handlet om én ting, og det er følelser. Simple dog stærke produktioner og en vokal, som kan konkurrere med de helt store internationale navne. Den visuelle identitet er skræddersyet projektet med inspiration fra den amerikanske musikkultur, hvor janteloven ikke er tilstede, og man kan udfolde sig, som man har lyst til og derved bevare sin kunstneriske identitet.

CXCX Chu Chu

Chu Chu er en dansk-kinesisk, engelsk-sproget rapper, der for nyligt er hjemvendt fra Canada og hun er kommet for at indtage den danske musikscene med storm!
Musikalsk laver Chu Chu rytmiske chill-bops. Hendes musik henvender sig til den selvbevidste internet-generation og hendes personlighed skinner altid 100% igennem fra scenekanten. 
Med sine skarpe flows og rim får hun publikum helt med, og hun bringer en høj energi som man ikke kan undgå at blive suget ind i. Du er garanteret at få en fed fest - og noget at tænke over - i selskab med Chu Chu.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

eventet sluttede

Konkylie Favorites: IVA Queendom + CXCX Chu Chu // RUST

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke