Konvent

Konvent

Billetter fra DKK 195,00

Sted

Dato

14 okt 2022 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Konvent vender tilbage til Pumpehuset og er igen klar til at fylde det med tunge riffs, sådan som de gjorde det til den udsolgte koncert i 2020. Det bliver en helstøbt aften i Pumpehuset, for når koncerten nærmer sig, vil Konvent præsentere special guests til at fuldende lineuppet.

KONVENT er et Københavsk death-doom-band som fandt en fælles interesse i metal i 2015. Efter timer i øvelokalet blev det til udgivelse af en demo–der fik navnet DEMO – og siden udgivelsen af “Demo” i 2017 har Konvent tiltrukket sig en del opmærksomhed på den danske metalscene og spillet koncerter på både Aalborg Metal Festival, Metal Magic Festival og den velkendte branchekoncert Copenhell Freezes Over i 2018.


Disse events lagde grundlaget for en pladekontrakt med Napalm Records og en bookingaftale med Napalm Events for hele verden. I 2019 tog Konvent deres mix af death metal og tung doom til de store scener da de spillede både Copenhell og Roskilde Festival – begge dele blev vel modtaget af både anmeldere og publikum plus en række af mindre shows.


Igennem alt dette har Konvent arbejdet hårdt på at skrive og inspille deres debutalbum “Puritan Masochism”, og de er svært begejstrede for at dele deres blanding af tunge baslinjer, dødelige growls og uhyggelige guitarriffs på det nye album, som de første gang var ude at lufte i starten af 2020 – blandt andet i et udsolgt Pumpehuset, udsolgt 1000Fryd, udsolgt Bambi Galore i Hamborg og generelt velbesøgte koncerter i hele landet. 

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .