spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Konvent - support: Eyes + Morild + KATLA

Afholdt event

Konvent - support: Eyes + Morild + KATLA

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

25 jan 2020 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Konvent fra København leverer den helt mørke death-doom i Pumpehuset den 25. januar 2020, når de som en del af turnéen for deres kommende plade "Puritan Masochism" svinger forbi spillestedet i Studiestræde.

Bandet fandt sammen i 2015 og  i 2017 udgav bandet demoen, "demo". Sidenhen har Konvent tiltrukket sig en del opmærksomhed på den danske metalscene og spillet koncerter på både Aalborg Metal Festival, Metal Magic Festival og den velkendte branchekoncert Copenhell Freezes Over i 2018. Disse koncerter lagde grundlaget for en pladekontrakt med Napalm Records og en bookingaftale med Napalm Events for hele verden.

I 2019 tog Konvent deres mix af dødsmetal og tung doom til de store scener, da de spillede både Copenhell og Roskilde Festival – begge dele blev vel modtaget af både anmeldere og publikum. Nu er de klar til at headline deres egen tur, som altså lægger vejen forbi Pumpehuset.

Konvent er svært begejstrede for endelig at kunne præsentere deres kommende album. Et album der er præget af tunge baslinjer, dødelige growls og frygtindgydende guitarriffs. Pladen udkommer til januar 2020.

Support: Eyes, Morild og KATLA

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .