eventet sluttede

Koppel, Møller & Cole

DKK 50,00 - DKK 100,00

Sted

Dato

08 feb 2019 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Koppel, Møller & Cole:

PLUGGED

Saxofonisten Benjamin Koppel, pianisten Søren Møller og trommeslageren

Henry Cole,  sætter strøm til storladne orkestreringer og vilde soli. Musik med følelser og poesi, leveret med teknisk facilitet og musikalsk begejstring. Medeski, Martin & Wood, Weather Report, Joshua Redman Momentum m.fl. Inspirationerne er mange, når saxofonisten Benjamin Koppel og pianisten Søren Møller drager på turne med deres nye album

PLUGGED
Med sig har de det puertoricanske trommefænomen Henry Cole. Cole har som medlem af bl.a. Miguel Zenon og Gary Burton’s bands længe vist, at han tilhører New Yorks nye generation af top-trommeslagere. Både Møller og Koppel har igennem en årrække huseret på New Yorks jazzscene og samarbejdet med utallige af de største internationale jazzstjerner, fra Joe Lovano og Brian Blade over Jack deJohnette til Antonio Sanchez, Ari Hoenig og Dick Oatts. Men de to danske topmusikere har aldrig arbejdet sammen før nu.

PLUGGED

er en elektronisk legeplads, hvor Koppel, Møller & Cole frit bevæger sig indenfor et univers af distorted fender rhodes, moog grooves og sejt klingende 70’er syre blandet med nutidens sublime musikerskab og facilitet. Det er kreativt og legende, smukt og bevægende, når to af Danmarks mest entreprenante og iderige musikere inviterer op til dans med en af deres generations førende trommeslagere.

Line Up:

Henry Cole (trommer)

Benjamin Koppel (alt & sopran sax)

Søren Møller (Rhodes, Moog bas & diverse Synth)

Arrangør

Lokation

Kvarterhuset Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .