KOPS

Studiestræde 52, 1554 København
05 maj 2021 kl. 20:30 - 23:59
Super arrangør

Den 5. maj indtager det danske multitalent med den stærke stemme, KOPS, Pumpehuset to gange på en aften. 

Bag KOPS gemmer sig 22-årige Oskar Kops Kronback. Et dansk multitalent, producer og artist, som voksede op med at synge i et klassisk drengekor og drømte om at blive DJ. KOPS' musikalske signatur er måske netop også derfor et væld af genrer og virkemidler, som bobler sammen og bæres frem af smægtende omkvæd og pophooks. Han har allerede flere hits i bagagen (Salvation, Sorry Not Sorry, Takes 1 2 Know 1) og arbejder i øjeblikket på sin første samlede udgivelse.

Han gav i april 2019 en udsolgt koncert på Hotel Cecil, der var hans første optræden som headliner, mens han allerede har optrådt på anerkendte branchefestivaler som The Great Escape, by:Larm og SPOT Festival. I sommeren 2019 spillede han for et proppet Roskilde Festival Countdown, og i efteråret 2020 tog han på sin første tour i Danmark.

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke