eventet sluttede

Korea Klubbens Efterårslejr 2018

Gratis - DKK 750,00

Sted

Dato

12 okt 2018 kl. 17:00 - 14 okt 2018 kl. 14:00

Beskrivelse

Tag dig selv og dine venner / familie med og lad os få en fantastisk weekend sammen i Strib, Middelfart under naturskønne omgivelser. 

Programmet er under udarbejdelse, så har du en god idé til programmet eller du har lyst til at hjælpe til og gøre programmet endnu bedre, så kontakt arrangørerne som i år er Glenn K. NielsenIrene Munch-Andersen og Stine Krause.

Drikkevarer kan på efterårslejren købes i Korea Klubbens “Tillids BAR". Læs mere om udvalget samt køb af drikke- og drinkskort i forsalg på Korea Klubbens hjemmeside.

Du kan tilmelde for to overnatninger, en overnatning eller en enkelt dag. Sidste frist for tilmelding er den 1. oktober 2018. Priserne er som følger:

To overnatninger. Weekend
Medlem: 500 kr.
Gæst (ikke-medlem): 750 kr. + gebyr
Børn 5-15 år: 300 kr. 

En overnatning. Fredag/lørdag eller lørdag/søndag
Medlem: 400 kr.
Gæst (ikke-medlem): 600 kr. + gebyr
Børn 5-15 år: 250 kr. 

En enkelt dag.
Medlem: 250 kr.
Gæst (ikke-medlem): 375 kr. + gebyr
Børn 5-15 år: 100 kr.

Børn under 5 år er gratis.

Arrangør

Lokation

Strib Idrætsefterskole (Middelfart Kommune) Strib Idrætsefterskole (Middelfart Kommune), 5500 Middelfart, 5500 Middelfart

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .