spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Koreansk for adopterede

Afholdt event

Koreansk for adopterede

Fra DKK 1.000,00

Sted

Dato

12 apr 2016 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Kursusbeskrivelse:

Dette kursus i koreansk for adopterede er et meget efterspurgt tilbud eksklusivt til koreansk adopterede og deres børn. Vi starter helt fra basic og dækker selvfølgelig både alfabet, samtaleøvelser og kulturforståelse. På dette kursus lægger vi vægt på at bygge en gensidig relation både mellem lærer og kursist og kursisterne i mellem. Der opfordres til at tage kontakt og bruge bl.a. Kakaotalk til at diskutere indholdet på kurset i mellem undervisningsgangene. Vi tager desuden særligt hensyn til de områder, der er af særlig relevans for koreansk adopterede, da kurset udelukkende er for adopterede. Det er vigtigt, at alle kursisterne føler, det er et trygt og fortroligt rum, og at læringsmetoderne er interaktive. Det vil derfor også være naturligt at fortsætte diskussionen over en øl eller middag et par gange lige efter kurset.

Der undervises på engelsk på kurset. Underviser er herboende koreaner med certificering i koreanskundervisning.

Der er meget begrænsede pladser, så vær hurtig til at melde jer til, da det er først til mølle. Tilmelding er først gældende, når betaling er foretaget via Billetto.

Tid: Kurset finder sted hver tirsdag kl. 17.00-18.30 i 10 uger på nedenstående datoer. Det forventes at man kan deltage i hele kurset, og der betales for hele kurset inden start igennem Biletto.

  • 12. april
  • 19. april
  • 26. april
  • 3. maj
  • 10. maj
  • 17. maj
  • 24. maj
  • 31. maj
  • 7. juni
  • 14. Juni

Pris: 1000 kr for 10 gange.

Sted: Adoptionshuset, Verdenskulturcentret; Nørre Alle 7, 2200 København V, Rum 303 (3. sal)

Underviser kontakt: Bruce Kim

Kontaktperson kursister: Mia Jung (miajung@gmail.com)



Arrangør

Lokation

VerdensKulturCentret, Nørre Allé 7, 2200 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .