eventet sluttede

KORTLÆG DIN KREATIVE DNA

DKK 2.290,00 - DKK 2.890,00

Sted

Dato

05 sep 2019 kl. 10:00 - 06 sep 2019 kl. 10:00

Beskrivelse

>>> KORTLÆG DIN KREATIVE DNA <<<

...så du kan skrue op for kreativiteten i dit arbejde og i timerne midt imellem...
EARLY-BIRD >>> spar 600 kr. ved køb inden den 15. april 2019 kl. 12.00.

Denne workshop er for dig, der arbejder i et kreativt fag, og som trænger til fornyet inspiration og et boost til din kreativitet.

Når man arbejder kreativt, risikerer man at blive stresset, udmattet og frustreret over, at man ofte ikke når at være kreativ. Den ene deadline tager den anden, og man producerer hele tiden - men udvikler kun meget lidt, og finder måske ikke længere glæde i processen.

Workshoppen KORTLÆG DIN KREATIVE DNA giver dig redskaber til at nære din kreativitet.  Igennem forskellige øvelser bliver du styrket i at sætte ord på dine værdier og reflektere over hvilke benspænd du muligvis sætter op for dit kreative flow.

Karen Toftegaard kombinerer kommunikationsredskaber med selvudvikling og personlig accept. Det betyder at deltagerne får et rum til at udvikle både deres faglige og personlige brand. Hele workshoppen er bygget op omkring en samling af arbejdsark, der giver konkrete handlingsplaner og huske-lister lige til at bruge i hverdagen efter workshoppen.

Derudover samler Karen altid lydhørt op på deltagernes tanker, giver sparring fra et kritisk og anerkendende perspektiv 

OM KAREN TOFTEGAARD

Karen Toftegaard har praksis-erfaring fra alle niveauer i både kommunale og statsstøttede kulturinstitutioner, som selvstændig og iværksætter – i mange forskellige sammenhænge. Det betyder, at du får en brugbar rådgivning, der tager højde for de udfordringer, der er i en hverdag, hvor mange forskellige mål skal gå op i en højere enhed.

Som underviser er Karen meget rummelig og gør meget ud af, at italesætte friheden for deltagerne. Friheden til at sige fra, friheden til ikke at sige noget højt, hvis man ikke ønsker det – og friheden til at sige alt det, man normalt ville lægge låg på i sociale sammenhænge.

INFO

Workshoppen foregår over to dage - hhv. torsdag d. 5. og fredag d. 6. september 2019 fra 10.00 til 16.00. 
Derudover vil der i 10 uger efter workshoppen være en ugentlig mail-workshop med en inspiration og en overskuelig øvelse, der holder dig på dit kreative spor.
(Lokationen kommer senere).

Med i prisen får du økologisk forplejning under begge dage, samt bogen BRUG DIN KREATIVITET, skrevet af Karen Toftegaard og Eva Wang Gøttrup. I bogen finder du en masse øvelser, som du kan bruge i hverdagen, når din kreativitet trænger til omsorg.

Arrangør

Lokation

Lokation offentliggøres senere. Lokation offentliggøres senere., København, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .