KORTLÆG DIN KREATIVE DNA

05 sep 2019 kl. 10:00 - 06 sep 2019 kl. 10:00

Lokation offentliggøres senere., København, København

>>> KORTLÆG DIN KREATIVE DNA <<<

...så du kan skrue op for kreativiteten i dit arbejde og i timerne midt imellem...
EARLY-BIRD >>> spar 600 kr. ved køb inden den 15. april 2019 kl. 12.00.

Denne workshop er for dig, der arbejder i et kreativt fag, og som trænger til fornyet inspiration og et boost til din kreativitet.

Når man arbejder kreativt, risikerer man at blive stresset, udmattet og frustreret over, at man ofte ikke når at være kreativ. Den ene deadline tager den anden, og man producerer hele tiden - men udvikler kun meget lidt, og finder måske ikke længere glæde i processen.

Workshoppen KORTLÆG DIN KREATIVE DNA giver dig redskaber til at nære din kreativitet.  Igennem forskellige øvelser bliver du styrket i at sætte ord på dine værdier og reflektere over hvilke benspænd du muligvis sætter op for dit kreative flow.

Karen Toftegaard kombinerer kommunikationsredskaber med selvudvikling og personlig accept. Det betyder at deltagerne får et rum til at udvikle både deres faglige og personlige brand. Hele workshoppen er bygget op omkring en samling af arbejdsark, der giver konkrete handlingsplaner og huske-lister lige til at bruge i hverdagen efter workshoppen.

Derudover samler Karen altid lydhørt op på deltagernes tanker, giver sparring fra et kritisk og anerkendende perspektiv 

OM KAREN TOFTEGAARD

Karen Toftegaard har praksis-erfaring fra alle niveauer i både kommunale og statsstøttede kulturinstitutioner, som selvstændig og iværksætter – i mange forskellige sammenhænge. Det betyder, at du får en brugbar rådgivning, der tager højde for de udfordringer, der er i en hverdag, hvor mange forskellige mål skal gå op i en højere enhed.

Som underviser er Karen meget rummelig og gør meget ud af, at italesætte friheden for deltagerne. Friheden til at sige fra, friheden til ikke at sige noget højt, hvis man ikke ønsker det – og friheden til at sige alt det, man normalt ville lægge låg på i sociale sammenhænge.

INFO

Workshoppen foregår over to dage - hhv. torsdag d. 5. og fredag d. 6. september 2019 fra 10.00 til 16.00. 
Derudover vil der i 10 uger efter workshoppen være en ugentlig mail-workshop med en inspiration og en overskuelig øvelse, der holder dig på dit kreative spor.
(Lokationen kommer senere).

Med i prisen får du økologisk forplejning under begge dage, samt bogen BRUG DIN KREATIVITET, skrevet af Karen Toftegaard og Eva Wang Gøttrup. I bogen finder du en masse øvelser, som du kan bruge i hverdagen, når din kreativitet trænger til omsorg.

EARLY BIRD (inkl. Øko. Frokost og Bog) Salg lukket
WORKSHOP (Inkl. Øko. Frokost og Bog) DKK 2.890,00