Korworkshop og koncert m/ Ebb + Flow i Aarhus

22 sep 2019 kl. 11:00 - 21:00

Viby Gymnasium, Søndervangs Alle 45, 8260 Viby

I samarbejde med det rytmiske vokalband Voicebox, afholder vi - Ebb & Flow - en offentlig, rytmisk korworkshop efterfulgt af en offentlig koncert på Viby Gymnasium (Aarhus) søndag d. 22. september 2019. Både kor og enkeltsangere er velkomne ved denne begivenhed. Målet er at indstudere fire korarrangementer fra Ebb & Flows repertoire og optræde med dem som en del af den offentlige aftenkoncert.

MUSIKKEN - Vi har arrangeret et udvalg af numre fra vores repertoire. Dette materiale har 3-5 stemmer (SSATB) og vil blive brugt ifm. vores workshops. PDF’er med noderne samt lydfiler til øvebrug vil blive e-mailet til alle deltagere på forhånd, så alle har en chance for at kigge på musikken hjemmefra - enten sammen med koret eller på egen hånd.

WORKSHOPPEN - Vores 2019-workshops vil som noget nyt blive ledet af os alle tre i Ebb & Flow. Morten sørger for, at alle er varmet godt op, og han indstuderer også de forskellige stemmer i arrangementerne. I løbet af dagen vil Gabby og Ronen tage over og lave forskellige øvelser udi f.eks. frasering, rytme og groove. Det bliver sjovt og afslappet, og vi bestræber os på at skabe et frirum, hvor alle kan synge med glæde og inspiration, blive udfordret og møde nye musikalske venner.

PROGRAMMET
11.00: Opvarmning
11.30: Workshop, Del 1
12.30: Frokostpause
13.15: Workshop, Del 2
15.00: Kaffepause
15.20: Workshop, Del 3 - inkl. lydprøve
17.00: Pause
19.00: Aftenkoncert (2 x 45 min.)
21.00: Godnat!

MAD & DRIKKE - Tag en madpakke og drikkevarer med til eget forbrug. Bor du tæt på, kan du måske nå hjem at spise ml. kl. 17.00 og 19.00.

KONCERTEN - Samme aften går først Voicebox og så Ebb & Flow på scenen med et koncertprogram, der varer ca. 2 x 45 minutter og indeholder en blanding af sange, historier og sing-along med publikum. To gange i løbet af koncerten vil workshopkoret blive inviteret på scenen for at optræde med de indstuderede sange. Arrangementet vil være offentligt, og vi håber, at alle deltagere vil hjælpe os med at sprede ordet, så vi kan fylde publikumsrækkerne. Del gerne denne Facebook-begivenhed: https://www.facebook.com/events/1978622832255701/
Billetter til koncerten kan købes på Ebb & Flow's hjemmeside (http://www.ebbandflow.band/shop/concert-ticket) samt i døren. Efter showet er alle inviteret til at mingle og hygge lidt. Vi vil desuden have CD’er og andet merchandise til salg.

PRIS FOR WORKSHOP + KONCERT:
Voksen: kr. 250,-
Studerende: kr. 200,-
Grupper på mindst 10 personer: kr. 225,- pr. person
Billetter til workshop + koncert købes her: http://www.ebbandflow.band/shop/ebb-flow-workshop-concert-ticket

SPØRGSMÅL?
Du er meget velkommen til at kontakte Voicebox på mail: voiceboxbox@gmail.com